Freimanis un Bērziņš spēlē rezultatīvi Polijas čempionāta pusfināla otrajā spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rolands Freimanis
Rolands Freimanis Foto: Tomasz Browarczyk

Latvijas basketbolists Rolands Freimanis trešdien guva 14 un Jānis Bērziņš 12 punktus otrajā Polijas čempionāta pusfināla spēlē, palīdzot Zelona Guras "Stelmet Enea" komandai izcīnīt otro uzvaru.

Freimaņa un Jāņa Bērziņa pārstāvētā Polijas komanda ar 87:76 (24:21, 17:12, 28:26, 18:17) uzvarēja Vroclavas "Slask" un sērijā līdz trim uzvarām izvirzījās vadībā ar 2-0.

Freimanis laukumā pavadīja 35 minūtes un vienu sekundi, kuras laikā guva 14 punktus, iemetot trīs no sešiem divpunktu un divus no pieciem trīspunktu metieniem, kā arī realizēja abus "sodiņus". Viņš arī izcīnīja sešas atlēkušās bumbas, trīsreiz rezultatīvi piespēlēja, piecreiz kļūdījās, nopelnīja divas personiskās piezīmes un spēli noslēdza ar +/- rādītāju +5.

Bērziņš nospēlēja 21 minūti un 38 sekundes un guva 12 punktus, grozā raidot vienu no trim divpunktu un trīs no sešiem trīspunktu metieniem, kā arī realizēja vienīgo soda metienu. Viņš arī izcīnīja divas bumbas zem groziem, reizi rezultatīvi piespēlēja, pieļāva trīs kļūdas, nopelnīja četras personiskās piezīmes un spēli noslēdza dalītu labāko +/- rādītāju mačā 16.

Uzvarētāju labā Kriss Ričards guva 22 punktus un astoņreiz rezultatīvi piespēlēja, bet Vroclavas komandā ar 22 punktiem atbildēja Kails Gibsons. 

Ceturtdaļfinālā Zelona Guras vienība ar 3-1 pieveica Stargardas "PGE Spojnia".

Jau ziņots, ka Mārtiņa Laksas iepriekš pārstāvētā Ļubļinas "Start" ceturtdaļfinālā ar 1-3 piekāpās Ostrav Velkopolsku "Stal".

Pagājušajā sezonā Covid-19 dēļ izslēgšanas spēles netika aizvadītas, par uzvarētāju pasludinot Zelona Guras komandu.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu