"Savas dzīves laikā neesmu redzējis tādu sēriju..." Hārtlijs pēc iekļūšanas KHL finālā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Bobs Hārtlijs
Bobs Hārtlijs Foto: www.hawk.ru

Omskas "Avangard" galvenais treneris Bobs Hārtlijs pēc iekļūšanas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) finālā atzinis, ka cīņa bijusi patiešām dramatiska.

Hārtlija vadītā "Avangard" ceturtdien Austrumu konferences finālsērijas septītajā mačā pagarinājumā pārspēja Kazaņas "Ak Bars" vienību.

"Avangard" un Latvijas izlases stūrmanis Bobs Hārtlijs pēc mača izteicās, ka komanda simtprocentīgi ir gatavojusies tikai šai spēlei, nedomājot par potenciālo Gagarina kausa izcīņas finālu pret Maskavas CSKA.

Omskas vienība sērijas sākumā iekrāja divu uzvaru pārsvaru, tomēr "Ak Bars" tikpat ātri rezultātu izdevās izlīdzināt. Piekto spēli uzvarēja omskieši, bet jau nākamajā mačā "Ak Bars" panāca sērijas izšķirošo, septīto maču, par kura varoni pagarinājumā ar precīzu metinu kļuva Olivers Kaski.

Hārtlijs pēc uzvaras atzina, ka šādu sēriju savas dzīves laikā nav pieredzējis: "Es teicu puišiem, ka spēlēsim trīs 20 minūtes garus mačus, neatkarīgi no rezultāta. Centos, lai puiši saglabā koncentrāciju. Es uzskatu, ka šo [izslēgšanas spēļu] sēriju vajadzētu ekranizēt. Savas dzīves laikā neesmu redzējis tādu sēriju," sacīja Hārtlijs.

Tāpat Hārtlijs arī atzina, ka viņš tuvākajā laikā nesagaidot savu traumēto spēlētāju atgriešanos.

Gagarina kausa izcīņas finālsērijas pirmais mačs starp "Avangard" un CSKA norisināsies svētdien, plkst. plkst 17 pēc Latvijas laika.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu