Jānis Timma pārdzīvo, ka palicis bez darba, un atspēko baumas, ka Sedokovas dēļ zaudējis kaisli pret basketbolu (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievijas mediji vēstīja, ka latviešu basketbolists Jānis Timma, kurš ir precējies ar Krievijas popzvaigzni Annu Sedokovu, vairs nav Maskavas apgabala basketbola komandas "Khimki" spēlētājs.

Timma sociālajos tīklos vēstīja, ka izjutis pamatīgu spēļu trūkumu, atspēkojot baumas, ka Sedokovas dēļ zaudējis kaisli pret spēli. 

"Es piedzīvoju grūtāko brīdi manā dzīvē. Ja man šķita, ka Covid-19 bija pati sliktākā lieta manā dzīvē, tagad es redzu, ka tikai tiku tai gatavots. Es nekad nedomāju, ka, būdams vesels un ar nenormālu izsalkumu pēc spēlēm, kurām atdodu visu savu dzīvi, sviedrus un asaras, es nevarēšu spēlēt.

Es bieži esmu dzirdējis, ka Annas dēļ es zaudēju kaisli pret spēli. Tie ir pilnīgi meli. Jūsu atmiņa ir ļoti īsa vai jums vispār nav smadzeņu.

Es rādīju savu labāko spēli kopš dienas, kad viņu satiku. Pirmo, otro gadu viss bija kārtībā, vai ne? Tagad nē... Saprotu, ka tas ir vienkāršākais veids - kādu vainot. Bet tā nav viņa. Viņa ir mans lielākais atbalsts... Viņa ir persona, kas man neļauj padoties. Viņai ir apnicis redzēt, kā es ciešu. 

Tāpēc informēju jūs - es joprojām dievinu basketbolu, un ja man būtu iespēja spēlēt, es spēlētu!" vēstīja Timma. 

Starp komandu un Timmu skandāls noticis pirms 28. februāra VTB Vienotās līgas spēles pret latviešu basketbolistu pārstāvēto Zelonas Guras "Stelmet Enea", kad Timma iesildījies un bijis gatavs spēlēt, taču, kad treneri izziņojuši sākumsastāvu un latviešu uzbrucējs nav bijis sarakstā, viņš sadusmojies un vispār atteicies spēlēt. Nevienam neko nesakot, Timma devās mājās, bet viņa komanda zaudēja. Kopš tā laika basketbolists nav trenējies kopā ar komandu.

Tāpat līdzjutēju vidū bija minējumi, ka skandāla patiesais cēlonis varētu būt finansiālas problēmas un Timma atteicies spēlēt tāpēc, ka viņam nav maksāta alga. Jebkurā gadījumā "Khimki" ģenerāldirektors Pāvels Astahovs laikrakstam "Sport-Express" apstiprināja, ka Timma vairs komandā nespēlē. 

"Viņš pameta klubu. Mēs turpinām iet tālāk. Mums ir spēlētāji, kuri ir gatavi spēlēt, izbaudīt procesu un parādīt rezultātus. Neskatoties uz visām grūtībām," teikts paziņojumā. 

Atgādinām, ka iepriekš Dairis Bertāns atstāja "Himki" komandu. Kā sociālajā vietnē "Twitter" paziņoja basketbolista aģents Artūrs Kalnītis, vienošanās tika pārtraukta, jo klubs kavējas ar algu izmaksu.

Iepriekš dažādu iemeslu dēļ komandu atstāja arī Gregs Monro, Junas Žerebko, Stefans Jovičs un Devins Bukers.

​Basketbolists šosezon Vienotajā līgā aizvadīja desmit spēles, kurās laukumā vidēji pavadīja 24 minūtes un sešas sekundes. Timma vidēji spēlē guva 6,8 punktus, izcīnīja 2,4 atlēkušās bumbas un 2,1 reizi rezultatīvi piespēlēja. Eirolīgā viņš piedalījās 16 mačos, vidēji nospēlējot 24 minūtes un 52 sekundes, kuru laikā caurmērā guva 7,1 punktu, izcīnīja 2,8 atlēkušās bumbas un vienu reizi pārtvēra bumbu.

Timma "Himki" komandai pievienojās 2019.gada jūnijā, kad pārnāca no Pirejas "Olympiakos".

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu