Pāvels Globa nosauc četras Zodiaka zīmes, kurām aprīļa beigas būs panākumu pilnas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Astrologs Pāvels Globa. Ilustratīvs attēls.
Astrologs Pāvels Globa. Ilustratīvs attēls. Foto: Ekrānuzņēmums

Krievu astrologs Pāvels Globa iesaka visu Zodiaka zīmju pārstāvjiem laiku līdz aprīļa beigām veltīt pašattīstībai un ģimenes attiecību uzlabošanai, taču izceļ četras Zodiaka zīmes, kurām aprīļa noslēgums būs īpaši veiksmīgs, vēsta portāls "Rus TVNET". 

Pavasara otrais mēnesis, saskaņā ar Pāvela Globa prognozi, dos iespēju pabeigt iesākto. Izņēmums ir Ūdensvīrs, Jaunava un Dvīņi - viņiem aprīlis būs mainīgs, un tāpēc ilgtermiņa plānošanu labāk atstāt vēlākam laikam.

Astrologs iesaka maksimāli piesardzīgi rīkoties piektdien, 30. aprīlī - mēneša pēdējā diena var būt neveiksmīga.

Pāvels Globa iesaka atlikt svarīgus jautājumus uz laiku no 21. aprīļa līdz 24. aprīlim. Labvēlīgā Mēness un zvaigznāju pozīcija ir gaidāma arī otrdien, 27. aprīlī.

Tomēr ir četras Zodiaka zīmes, kuru pārstāvji, pēc astrologa domām, līdz aprīļa beigām var rēķināties ar nopietniem panākumiem:

Auns

Viss aprīlis Auniem ir veiksmīga biznesa un ģimenes līdzsvara laiks. Līdz mēneša beigām šiem cilvēkiem vajadzētu īstenot savus vecos plānus un sapņus.

Svari

Svari līdz aprīļa beigām varēs demonstrēt savas prasmes citiem. Tie, kas dzimuši zem šīs zīmes, tiks piepildīti ar iedvesmu, kam sekos viņu prasmju un talantu atzīšana.

Strēlnieks

Līdz mēneša beigām Strēlnieks varēs uzlabot savu finansiālo stāvokli. Īpaši labi veiksies tiem šīs zīmes pārstāvjiem, kuri nodarbojas ar pašattīstību un daudz strādā pie sevis.

Zivis

Zivju zīmē dzimušajiem ir laiks veidot labas attiecības ar radiniekiem un mīļajiem. Līdz mēneša beigām konflikti pierims, un miers ģimenē valdīs ilgu laiku.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu