Ar Covid-19 sasirgušais braucis vilcienā Rīga-Jelgava un Jelgava-Rīga (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Pasažieru vilciens".
"Pasažieru vilciens". Foto: LETA

Slimību profilakses un kontroles centrs (SPKC), veicot epidemioloģisko izmeklēšanu, noskaidrojis, ka pasažieris, kuram apstiprināta Covid-19 infekcija, 17.aprīlī braucis vilcienā Rīga-Jelgava un devies atpakaļ vilcienā Jelgava-Rīga, aģentūru LETA informēja SPKC.

Inficētais plkst.14.35 braucis vilcienā Rīga-Jelgava ar reisa numuru "6727" no Rīgas līdz Jelgavai un atpakaļ plkst.18.05 braucis vilcienā Jelgava-Rīga ar reisa numuru "6740" no Jelgavas līdz Rīgai. Abos virzienos sasirgušais braucis trešajā vagonā.

Visiem pasažieriem, kuri brauca minētajā datumā šajos vilcienu maršrutos, ieteicams novērot savu veselības stāvokli. Ja tiek novēroti Covid-19 infekcijai raksturīgi simptomi ieteicams palikt mājās, sazināties ar savu ģimenes ārstu, lai izvērtētu veselības stāvokli.

SPKC atgādina, ka šādos gadījumos ātrāk uzzināt, ka esi bijis kontaktā ar Covid-19 slimnieku var palīdzēt lietotne "Apturi Covid". Izmantojot lietotni, varēsi savlaicīgāk izolēties, lai neapdraudētu ģimeni, kolēģus, draugus un pārējos iedzīvotājus.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu