Astrologi nosauc Zodiaka zīmes, kurām maijs būs veiksmes un izdošanās mēnesis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs foto.
Ilustratīvs foto. Foto: Dean Drobot/Shutterstock.com

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Astrologi 2021. gada maiju prognozē kā grūtu mēnesi, taču tas nenozīmē, ka veiksme apsteigs absolūti visas Zodiaka zīmes. Eksperti no portāla "Daily Horo" pastāstīja, kam maijā paveiksies nedaudz vairāk nekā citiem!

Maija mēnesī retrogrādais Plutons iegūs negatīvu spēku, un 23. datumā tam pievienosies Saturns. 26. maijā būs arī pilnīgs Mēness aptumsums. Problēmas palielināsies, taču zemāk uzskaitītie zīmju cilvēki ar tām tiks galā labāk nekā citi. 

Dvīņi

Dvīņi bieži gūst labumu no globālām izmaiņām. Šiem cilvēkiem nepatīk depresija un stabilitāte. Tāpēc maijā tās varēs saukt par vienu no vislaimīgākajām zīmēm. Jā, būs grūtības, bet būs arī jaunas iespējas un piedzīvojumi. Dvīņi varēs sirsnīgi izbaudīt jaunas emocijas, paziņas. Šīs Zīmes radošos pārstāvjus gaida jauna iedvesma. Šis būs jaunu spēku iegūšanas periods.

Vēzis

Vēži būs gatavi problēmām. Viņu enerģija palielināsies, jo visu maiju Marss atradīsies viņu zīmē. Šī ir ļoti labvēlīga nostāja, lai veiktu likteņa triecienus un tiktu galā ar grūtībām. Vēža izturība palīdzēs viņiem noturēties virs ūdens jebkurā dzīves jomā. Dilemmas, strīdi un dažāda veida negatīvisms nevar sagraut šo cilvēku gribasspēku.

Strēlnieks

Strēlnieki dzīvo pastāvīgā spriedzē, viņi tajā jūtas kā zivs ūdenī. Maija mēnesī viņiem nav jābaidās ne no viena, ne no kā, jo lielākā daļa viņu nelabvēļu būs aizņemti ar savām personīgajām problēmām. Tas nozīmē, ka Strēlnieks šajā laikā varēs uzņemties iniciatīvu un gūt panākumus. Viņi varēs izkļūt no grūtībām kā uzvarētāji, bet tajā pašā laikā ietaupīs lielāko daļu enerģijas citām lietām.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri ir cilvēki, kuri ļoti radoši risina jebkuru problēmu. Maijā viņiem nāksies saskarties ar daudzām problēmām, taču viņi tiks ar tām galā un tādā veidā, lai varētu atstāt pareizo iespaidu uz potenciālajiem partneriem un darba devējiem. Mīlestībā situācija ir līdzīga. Jebkādas nepatikšanas attiecībās Ūdensvīriem pārvērtīsies par kaut ko pozitīvu. Varbūt beigies toksiskās attiecības vai arī tās, kas tikai nes laimi, nostiprināsies.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu