Pirmdienas horoskops: 26. aprīis

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Horoskops pirmdienai, 26. aprīlim. 

AUNS

Vēl no rīta prātosi, vai viss izdarīts mājas saimniecībā, vai ģimene sagatavojusies jaunai nedēļai... Bet tad ar joni būs jāmetas darbos. Čakliem strādātājiem labas peļņas iespējas.

VĒRSIS

Būsi ļoti rosīgs un noskaņots jauno nedēļu sākt, ķeroties pie vairākiem darbiem vienlaikus. Planšete vienā rokā, tālrunis otrā, mašīnas atslēgas žvadz kabatā... Daudz paspēsi.

DVĪŅI

Nedēļa iesākas lēnītēm, jo visādas domas domājamas. Bet - plānotājs pilns ar ierakstiem, kolēģi vai priekšniecība neliek mieru... Dienas beigās pēc iespējas ātrāk gribēsi doties brīvsolī.

VĒZIS

Mīlestības diena. Kāds izrādīs simpātijas, kāds izteiks komplimentus, kāds gribās paflirtēt. Pozitīvas noskaņas un vēlme darboties. Tavu veikumu profesionālajā jomā novērtēs.

LAUVA

Jauna nedēļa, jauni plāni un iespējas. Viegli veidosi kontaktus un bez problēmām atrisināsi visdažādākos jautājumus. Lauvas var un prot! Būsi gandarīts par novērtējumu.

JAUNAVA

Katru dienu dzīvē un darbā parādās jaunas iespējas, jauni risinājumi, jaunas tehnoloģijas. Vajag apgūt to, kas praktiski noderēs. Mājās, iespējams, jārisina pedagoģiskie jautājumi.

SVARI

Prāts mazliet nemierīgs saistībā ar finansēm. Vai nu brīvdienās par daudz iztērēts vai kādas neskaidrības par peļņu. Atroti piedurknes un parādi, ko spēj. Tad ar atalgojumu būsi apmierināts.

SKORPIONS

„Pirmdiena nav laba diena!” – nospriedīsi un rīta cēlienā būsi nemierā ar šo un to. Darbinieki slinki, darījumu partneri neuzticami... Bet varbūt tās ir tikai tavas iedomas?

STRĒLNIEKS

Jau no paša rīta neskaitāmi tālruņa zvani, komunikācijas tīkli pilni ar ziņām, un vispār nav saprotams, no kura gala ķerties pie darbiem. Diena paskries kā ar vēja spārniem.

MEŽĀZIS

Naudas lietās kaut kas var bremzēties, tāpēc drošības labad pārbaudi kontu – vai saņemts viss, kas nopelnīts. Kalnus gāzt šodien nebūsi noskaņots. Sirds vēlēsies romantiku.

ŪDENSVĪRS

Grūti iešūpoties jaunajai nedēļai un sajūta tāda, ka kāds liek spieķus riteņos. Darbus, kas nekust no vietas, atliec uz vēlāku laiku. Vari rakstīt projektus nākotnei.

ZIVIS

Paspīdēsi ar zināšanām un pieredzi un tavi ieteikumi atvieglos darbu kolēģiem. Iespējams, pats atradīsi tīmeklī vēl kādu ļoti noderīgu informāciju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu