Oļegs Fiļs atklāj, kā noslēdzies viņa skandāls un tiesāšanās ar bijušo sievu Santu Bernālu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Jānis Škapars/TVNET

2018. gada marta izskaņā izjuka "ABLV Bank" līdzīpašnieka un padomes priekšsēdētāja Oļega Fiļa nepilnus divus gadus ilgā laulība ar vīnzini Santu Bernālu. Abi izšķīrās ar pamatīgu skandālu, tiekot iesaistītai arī tiesai. Nu notikušo izdevumam "Santa" plašāk komentēja Fiļs. 

Lai gan Bernāla pāris mēnešus pēc šķiršanās apprecējās ar amerikāņu uzņēmēju Deividu Alanu Benrālu, kā arī Fiļs sāka attiecības ar savu draudzeni Kristīni Jelinsku, skandāli abu starpā nerimās. Bijušie mīlnieki publiski viens otram veltīja skarbus vārdus, kā arī strīdus risināja tiesas ceļā. Vai nu abu nesaskaņas ir beigušās?

"Trīs gadi ir gana ilgs laiks, un jau esmu to gandrīz pilnībā aizmirsis.

Kaut joprojām ir paredzams, ka tiks sakārtotas finanšu lietas. Jā, tas bija gadījums ārpus visām loģikas teorijām… Bet mana pozīcija ir ļoti vienkārša: esmu cilvēks, kurš ir gatavs otram ticēt. Arī mazāk pazīstamam cilvēkam – ticēt uzreiz. Pēc laika šis cilvēks pats parādīs – ir viņš patiess vai nav.

Bet nu jau emocijas ir norimušas, gaidām tiesas spriedumus, un viss būs redzams,"

izdevumam norādīja Fiļs. 

Runājot par mācību, ko sarežģītā situācija uzņēmējam sniegusi, viņš atbildēja: "Negribētos atbildēt ar standarta klišeju – viss, kas mūs nenogalina, dara mūs stiprākus,  bet… tā tiešām ir."

Kā vēstīts iepriekš, Fiļs vērsies Valsts policijā par bijušās sievas Santas Zāmueles iespējamajiem kriminālpārkāpumiem. Lieta ir saistīta ar viņa uzņēmuma aizdevumiem Zāmueles kompānijām. Sieviete gan norādīja, ka nekādas pretlikumīgas darbības nav veikusi. 

Oļegs un Santa sāka tikties 2015. gada pavasarī, kad viņa vēl bija izdevuma "Cosmopolitan" galvenā redaktore. Pāris apprecējās 2016. gada 1. oktobrī.

Pilnu interviju lasiet žurnāla "Santa" maija numurā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu