Juglā no ezera izcelts miris cilvēks

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
VUGD laiva. Ilustratīvs attēls.
VUGD laiva. Ilustratīvs attēls. Foto: Jānis Škapars/TVNET

Brīvdienās no ūdenstilpēm izcelti divi miruši cilvēki. Sestdien Jelgavas daļas ugunsdzēsēji saņēma izsaukumu par līķi, kas redzams Lielupē, savukārt nākamajā dienā Rīgas operatīvie dienesti steidzās uz kādu ezeru Juglā. Tur mirušais pamanīts trīs metrus no krasta, vēsta raidījums "Degpunktā".

Kāds Juglas iedzīvotājs svētdien zvanīja operatīvajiem dienestiem, lai aprakstītu šķebinošu ainu. Pa Dambjapurva ezera virsmu peldēja līķis, lēni tuvojoties krastam.

Ugunsdzēsēji gatavībā izvilkt slīkoni devās uz adresi pilnā ekipējumā, tostarp ar laivām un niršanas tērpiem. Tomēr darba nebija daudz, cilvēka meklēšana nebija ilga.

Pārdesmit metru no ezera atrodas vairākas daudzdzīvokļu mājas. To iedzīvotāji nezina, kas noslīka viņu iecienītajā atpūtas vietā. Daži uztraucas, ka mirušais varētu būt kāds vietējais, kas ūdenstilpē peldas gan vasarā, gan ziemā.

Cilvēki gan cer, ka brašais peldētājs nebūs kritis par upuri aukstajam ūdenim. Teju ik dienu vērot viņa sportisko garu esot uzmundrinoši.

Bojāgājušā personas datus un nāves apstākļus tagad skaidro policijas darbinieki. Vai cilvēks noslīcis jau pirms vairākiem mēnešiem vai pavisam nesen, pavēstīs nozīmēto ekspertīžu gala rezultāti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu