Ziemeļīrijā vardarbīgā nāvē nogalināta Latvijas valstspiederīgā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustrativs foto.
Ilustrativs foto. Foto: Artem Furman, Shutterstock.

Ziemeļīrijā vardarbīgā nāvē mirusi 61 gadu vecā Ludmila Poletelova. Aizdomās par viņas slepkavību aizturēta 45 gadus veca sieviete, ziņo raidorganizācija BBC.

Poletelova bija Latvijas valstspiederīgā, taču vairākus gadus dzīvoja un strādāja Limavadi, Londonderi apgabalā.

Poletelova piektdien mirusi tika atrasta viņas dzīvesvietā.

Sestdien veiktā līķa sekcija apliecināja, ka sieviete mirusi no vairākiem sitieniem pa galvu.

"Neviens nav pelnījis tik vardarbīgu nāvi, kādā mira Ludmila. Viņas, viņas draugu un ģimenes priekšā esam atbildīgi par to, lai vainīgais tiktu notverts un tiesāts," norādīja policijas pārstāvis Nīls Makginess.

"Neskatoties uz to, ka mūsu izmeklēšana virzās uz priekšu, es lūdzu vērsties pie mums ikvienu, kuram ir kāda informācija, lai arī cik šķietami nesvarīga tā nebūtu."

Svētdien Limavadi aizdomās par slepkavību tika aizturēta un pratināta 45 gadus veca sieviete. Pārmeklēti arī divi īpašumi Limavadi apkaimē.

Draugi un kaimiņi Poletelovu nebija redzējuši kopš 19.aprīļa, norādījusi policija. Piektdienas pēcpusdienā likumsargi saņēma izsaukumu par sievietes nāvi. Pēc līķa sekcijas tika ierosināta izmeklēšana par slepkavību.

Policija lūgusi atsaukties cilvēkus, kuri laikā no 19. līdz 23.aprīlim gājuši vai braukuši garām Poletelovas dzīvesvietai un pamanījuši ko aizdomīgu vai var dalīties ar videoreģistratora ierakstu.

"Tas bija zvērīgs uzbrukums sievietei viņas pašas mājās - vietā, kur vajadzētu justies droši un pasargāti," sacīja Makginess.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu