Pāvels Globa piecām Zodiaka zīmēm prognozē pamatīgas nedienas (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Astrologs Pāvels Globa. Ilustratīvs attēls.
Astrologs Pāvels Globa. Ilustratīvs attēls. Foto: Ekrānuzņēmums

Astrologs Pāvels Globa prognozē grūtu nedēļu, kas sagādās nepatīkamus pārsteigumus pieciem astroloģiskā apļa pārstāvjiem, vēsta portāls "Daily Horo".

Astrologs prognozē, ka no 27. aprīļa līdz 4. maijam piecām Zodiaka zīmēm būs jābūt pacietīgām un pozitīvām, lai izdzīvotu grūto nedēļu.

Nopietnas problēmas prognozē Ūdensvīriem, Skorpioniem, Dvīņiem, Lauvām un Svariem.

Ūdensvīri aprīļa beigās - maija sākumā var piedzīvot nopietnas kaites ar kuņģa-zarnu trakta saistītu problēmu dēļ, kas nozīmē, ka ir pienācis laiks pievērst īpašu uzmanību diētai.

Vides maiņa un stresa mazināšana var palīdzēt izvairīties no nepatikšanām. Šajā grūtajā periodā Ūdensvīriem nevajadzētu organizēt tikšanās ar mīļajiem, jo ​​konflikti nenāks par labu nevienai no pusēm.

Skorpioniem būs problēmas mīlas jomā. Savstarpējas pretenzijas var saasināt ilgstošus konfliktus un pat izraisīt jūtu pazušanu. Šādā situācijā šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem būs tikai jābūt pacietīgiem, lai varētu izdzīvot grūto nedēļas periodu.

Pacietība no 27. aprīļa līdz 4. maijam būs noderīga arī Dvīņiem, kuri pēc savas būtības ir ļoti aizkaitināmi. Šajā periodā būs īpaši grūti sarunāties atklāti ar tuviniekiem. Ja iespējams, labāk konfidenciālu sarunu atlikt uz piemērotāku laiku. Turklāt astrologs neiesaka Dvīņiem riskēt, pretējā gadījumā drosmīga rīcība var izraisīt veselības problēmas.

Svariem astrologs paredzēja arī smagu nedēļu nopietnu strīdu riska dēļ. Vienīgais veids, kā novērst nepatīkamas sekas, būs īslaicīga konfliktu novēršanas stratēģija. Globa arī iesaka Svariem aktīvi nenodarboties ar sportu norādītajā laika posmā, jo pastāv liels nopietnu traumu risks. 

Arī Lauvai šis periods nebūs vislabvēlīgākais. Astrologs brīdina šos astroloģiskā apļa pārstāvjus par negadījuma risku. Globa iesaka Lauvām pievērst uzmanību drošībai, rīkojoties ar elektroierīcēm. 

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu