"Galvenais, lai sieviete nav apaļa un nav nervoza." Ščerbatihs komentē ažiotāžu ap viņa izteikumiem par "resnām sievietēm" (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Zane Bitere/LETA

Nupat bijušais svarcēlājs Viktors Ščerbatihs šovā “Kad viņas satiekas” pauda visai drosmīgu viedokli par to, kādas sievietes viņam patīk. Nu sacelto jezgu ap šiem izteicieniem bijušais svarcēlājs komentējis izdevumam "Privātā Dzīve". 

Atgādinām, ka Ščerbatihs  norādīja, ka viņam esot svarīgi, lai sieviete nebūtu resna. "Es nesaku, ka resnas sievietes nav normālas. Vienkārši man nepatīk! Es pilnīgi neskatos. Es varu varbūt sasveicināties, varbūt varu parunāt, bet kā uz sievieti es neskatos. Vienkārši – nē."

Nu viņš atzina, ka pēc šā paziņojuma pamatīgi satricinājis sociālos tīklus, dabūjot trūkties no daudzām dāmām. 

"Domāju, ka tā jezga izcēlās par vārdu resns. Ja es teiktu - dāmas ar virssvaru vai tās, kas ir apaļīgākas par citām -, tad tāds tracis nebūtu.

Nevienam jau nepatīk, kad saka patiesību. Jā, tie bija skarbi vārdi, toties tos uzreiz sadzirdēja - un, re, kāda ažiotāža! Tomēr piekrītu - man vajadzēja piemeklēt maigākus izteicienus,

jo es nevienu negribēju aizskart," izdevumam bilda sacīja Ščerbatihs.

Nu bijušais svarcēlājs ievērošot padomu, ko viņam devis treneris, - par cilvēkiem nedrīkstot teikt "resns", vajagot teikt - "kā persiks". "Tādēļ no sirds atvainojos dāmām par saviem rupjiem vārdiem par ķermeņa anatomiju. Sievietes nav resnas, viņas ir persiki!"

Vīrietis gan piebilda, ka viņam patīkot ne vien slaidas, bet arī mierīgas sievietes. "Lai mājās būtu miers, sievietei nevajag bļaustīties pat tad, ja viņai ir taisnība. Tātad galvenais, lai sieviete nav apaļa un nav nervoza."

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu