Piecas slavenības, kurām ir "slepens" dvīnis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Daži dvīņu pāri ir ārkārtīgi slaveni, piemēram, aktrises Mērija Keita un Ešlija Olsenas, kā arī aktieri Dilans un Kols Sprausi. Šajos gadījumos abiem dvīņiem bija līdzīgas ambīcijas un vēlme strādāt vienā industrijā. Kas notiek, ja tikai viens dvīnis vēlas kļūt slavens, bet otrs ne? Piedāvājam aplūkot piecas slavenības, par kuru dvīņiem, iespējams, nezinājāt!

Hanters un Skārleta Johansoni

Lai arī viņi ir dvīņi, starp šiem diviem radiniekiem ir viena liela atšķirība: veseli 30 centimetri! Aktrise Skārleta Johansone ir 161 centimetru gara, savukārt viņas brālis Hanters ir 192 centimetrus garš.

Lai arī Hanters agrāk ir darbojies kā aktieris, tomēr pēdējā laikā nav piedalījies daudzos ar šo darbu saistītos projektos - tā vietā viņš ir strādājis politikā gan prezidenta Obamas 2008. gada kampaņā, gan kā kopienas organizators Manhetenā.

Skārleta un Hanters Johansoni
Skārleta un Hanters Johansoni Foto: AP/Scanpix

Maikls un Eštons Kačeri

Teju visa pasaule zina aktieri Eštonu Kačeru, bet vai zinājāt, ka viņam ir dvīņu brālis? Maikls Kačers, kuram ir cerebrālā trieka un kuram 13 gadu vecumā tika veikta sirds transplantācija, strādā tirdzniecības uzņēmumā un veido motivējošas uzrunas par jauniešiem ar invaliditāti.

Maikls un Eštons Kačeri.
Maikls un Eštons Kačeri. Foto: AFP/Scanpix.com

Ramijs un Samijs Maleki

Aktieris Ramijs Maleks, kurš 2018. gadā filmā par grupu "Queen" atainoja leģendāro dziedātāju Frediju Merkūriju guvis atzinību visā pasaulē, savukārt viņa nedaudz jaunākais identiskais dvīņu brālis Samija strādā par skolotāju Losandželosā.

Vins Dīzels un Pauls Vinsents

Tikai daži cilvēki zina, ka Vinam Dīzelam (īstajā vārdā Marks Sinklērs Vinsents) ir identisks dvīņu brālis Pauls, kurš arī darbojas izklaides industrijā.

Pauls ir strādājis par skaņu inženieri un sadarbojies ar savu slaveno brāli vairākās filmās, tostarp vienā no franšīzes "Ātrs un bez žēlastības", kā arī strādājis pie vairākām īsfilmām.

Kīfers un Reičela Sazerlendi

Daži cilvēki jūtas ērtāk kameras priekšā, bet citi dod priekšroku atrasties aiz tās. Kīfers Sazerlends ir vislabāk pazīstams ar Džeka Bauera tēlu seriālā "24 stundas". Viņa māsa Reičela Sazerlenda strādā Kanādas televīzijas šova pēcprodukcijas nodaļā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu