Mārtiņš Karsums atgriežas Rīgas "Dinamo" (2)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Kaspars Volonts

Latvijas izlases uzbrucējs Mārtiņš Karsums ir pievienojies Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubam Rīgas "Dinamo".

35 gadus vecais Karsums pēc astoņu gadu prombūtnes ir atgriezies Rīgas "Dinamo" rindās.

Aizvadītajā sezonā Karsums spēlēja Vācijas augstākajā hokeja līgā, pārstāvot Krēfeldes "Pinguine", 25 spēlēs iekrājot 10 (3+7) rezultativitātes punktus.

Karsums KHL kopumā ir aizvadījis 11 sezonas, septiņas no tām leģionāra statusā. Piecas sezonas uzbrucējs aizvadīja Maskavas "Dinamo" rindās, bet vēl divas - Maskavas "Spartak" sastāvā.

Rīgas "Dinamo" Karsums pārstāvēja no 2010. līdz 2013. gadam, 169 spēlēs atzīmējoties ar 108 (58+50) rezultativitātes punktiem. Savas KHL karjeras laikā uzbrucējs kopumā ir aizvadījis 495 spēles un iekrājis 271 (135+136) rezultativitātes punktu.

Iepriekš Rīgas "Dinamo" paziņoja, ka tai nākamsezon palīdzēs aizsargi - Nerijus Ališausks, Ralfs Freibergs, Oskars Cibuļskis, Roberts Mamčics, Kristaps Zīle, Gunārs Skvorcovs un Kristaps Sotnieks, uzbrucēji - Sebastians Venstrems no Zviedrijas, Jeri Karjalainens no Somijas, Aleksandrs Protapovičs no Krievijas, Lauris Dārziņš, Nikolajs Jeļisejevs un Daniels Bērziņš, kā arī čehu vārtsargs Matejs Mahovskis un zviedru vārtsargs Johans Matsons.

"Dinamo" galvenais treneris nākamsezon būs krievu speciālists Sergejs Zubovs, bet viņam asistēs Valērijs Kuļibaba, Oļegs Orehovskis un Edgars Lūsiņš.

Rīdzinieki Gagarina kausā nav spēlējuši septiņas sezonas pēc kārtas.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu