Pazudušais bijušais Omskas slimnīcas galvenais ārsts atradies

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Atradies Omskas apgabala veselības ministrs Aleksandrs Murahovskis, kurš pirms dažām dienām pazuda medībās, ziņo Krievijas aģentūra “Ria Novosti”, atsaucoties uz Omskas apgabala valdības preses dienestu.

Kā pavēstīja preses dienests, Murahovskis esot saviem spēkiem izkļuvis no meža. Murahovskis pazuda 7.maijā. Viņa meklēšana tika uzsākta 8.maijā, iesaistot vietējo policiju, Krievijas Nacionālo gvardi, Ārkārtas situāciju ministriju, medību inspektorus un brīvprātīgos. Meklēšanā izmantots helikopters un droni.

Viņš šobrīd atrodoties slimnīcā, kur viņam tiek veiktas pārbaudes.

Viņš bija Omskas slimnīcas galvenais ārsts laikā, kad pēc saindēšanas ar "Novičok" tur tika nogādāts Krievijas opozicionārs Aleksejs Navaļnijs

Portāls "Apollo" jau vēstīja, ka Murahovskis pazuda 7. maijā, bet svētdien, 9. maijā, 6,5 kilometru attālumā no medību bāzes, kur Murahovskis pēdējoreiz redzēts, tika atrasts viņa kvadracikls.

Atbildīgās iestādes sākotnēji ziņoja par 1971. gadā dzimuša cilvēka pazušanu, bet vēlāk apstiprināja, ka pazudušais ir Omskas veselības ministrs.

Murahovskis Omskas 1. Ātrās palīdzības slimnīcas galvenā ārsta amatu pameta 2020. gada novembrī. Dažādu iemeslu dēļ slimnīcā nomainījušies arī citi vadošie darbinieki. Pērnā gada oktobrī atlūgumu iesniedza galvenā ārsta vietnieks Anatolijs Kaļiņičenko.

2021. gada februārī 55 gadu vecumā pēc sirdslēkmes nomira galvenā ārsta vietnieks anestezioloģijas un reanimācijas jomās Sergejs Maksimišins. Savukārt traumatoloģijas un ortopēdijas nodaļas vadītājs Rustams Agiševs šī gada martā mira pēc decembrī pārciestā insulta. Viņš bija 63 gadus vecs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu