Pēc slimības 50 gadu vecumā mūžībā aizsaukta latviešu astroloģe Māra Ošuroka. Sēro arī Filips Kirkorovs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievijas estrādes zvaigzne Filips Kirkorovs sociālo tīklu vietnē "Instagram"  atvadījies no savas latviešu draudzenes, Latvijā populārās astroloģes Māras Ošurokas, kas pēc pēkšņi atklātās slimības devās mūžībā pirms savas 51. dzimšanas dienas.

Šo bēdīgo faktu sarunā ar "Apollo.lv" apstiprina arī Māras Ošurokas draudzene un skolniece, astroloģe Guna Kārkliņa: "Jā, viss notika strauji un negaidīti. Varu vien apstiprināt, ka Māras aiziešana mūžībā nav saistīta ar Covid-19. Pirms mēneša viņai mediķi pēkšņi atklāja slimību un ievietoja slimīcā. Māras ģimene šobrīd izvairās no publiskiem komentāriem."

Astroloģes Māras Ošurokas dzīvība izdzisa slimnīcā, kur viņa mēnesi ārstējusies, cerībā uzveikt slimību. Taču šoreiz slimība izrādījās stiprāka. 7. maijā tuvākie cilvēki teica Mārai ardievas un atvadījās no viņas.

Guna Kārkliņa sarunā ar "Apollo.lv" atklāja, ka vēl tik nesen bija ar draudzeni vienojušās, satikties klātienē Māras dzimšanas dienā 11. maijā, bet liktenis lēma citādi un ieviesa savas korekcijas. Draudzenēm vairs nebija lemts satikties.

Lai arī Krievijas estrādes karalis Filips Kirkorovs nebija ieradies klātienē atvadīties no savas draudzenes Māras Ošurokas, viņš piemiņas vārdus savai ilggadējai latviešu draudzenei pauda sociālā tīkla "Instagram" profilā.

Abu starpā vairāku gadu garumā bija izveidojusies cieša un sirsnīga draudzība. Māra pat pēdējos gados bija uzņemta un darbojās Krievijas estrādes karaļa radošajā komandā "Philipp Kirkorov Production". Viņa brauca līdzi Kirkorovam uz koncerttūrēm gan Krievijā, gan arī Bulgārijā.

Ik rudeni, kad Māra atgriezās no Sočiem, kur norisinājās jauno mūziķu festivāls "Jaunais Vilnis", viņa bija ne tikai brūni iedegusi Melnās jūras piekrastē, bet uzkrājusi arī pozitīvas emocijas.

Viņa kā īpašā viešņa iekļuva visās Sočos notiekošajās ballītēs, banketos, prezentācijās un "Jaunā Viļņa" koncertos.

Īpaši Māra lepojās, kad pirms dažiem gadiem viesojās grandiozajās Filipa Kirkorova 50. jubilejas svinībās Kremlī. No Latvijas viņa bija vienīgā, kurai tik tuvu bija izdevies piekļūt un sadraudzēties ar šāda mēroga zvaigzni.

Allaž Māra ar lepnumu stāstīja par Kirkorova gaitām. Viņai šī draudzība ar Krievijas estrādes karali bija ļoti svarīga. Mārai ļoti sāpēja un viņa neslēpa sarūgtinājumu, ja latviešu presē parādījās negācijas par Kirkorovu.

Viņa pamatoja, ka Kirkorovs smagi strādā, lai visu, kas viņam pieder, sasniegtu. Par Krievijas estrādes karaļa talantu, radošo darbību viņa varēja runāt daudz un dikti.

Kad Māra devās uz Krieviju ciemos pie Kirkorova, viņa nebrauca ar tukšām rokām, bet veda arī draugam dāvanas, pašas veidotus aizsardzības amuletus.

Par aizsardzības akmeņu nozīmi, ko dāvināja Kirkorovam, Ošuroka reiz atklāja sarunā žurnālam "Praktiskā Astroloģija", ko vadīja Māras draudzene Guna Kārkliņa.

"Ezotērikā pastāv uzskats, ka akmeņus drīkst un vajag dāvināt citiem. Tādējādi tu cilvēkam sūti labas domas un aizsardzību," viņa sacīja.

Māras Ošurokas šīs vasaras amonītu stāsts arī saistās ar dāvināšanu: "Šovasar man bija iespēja amonītu uzdāvināt Krievijas estrādes zvaigznei, dziedātājam Filipam Kirkorovam. Kā viens no variantiem – aizsardzībai lidojumos, jo viņam ne pārāk patīk lidot, kaut gan tā ir viņa dzīves sastāvdaļa. Par laimi, savulaik liktenis viņu pasargājis no atrašanās lidmašīnā, kas avarēja."

"Tomēr amonīts viņam var noderēt ne tikai tam, bet arī sevis harmonizēšanai, teicamākai bērnu izprašanai! Es šo cilvēku ļoti cienu un man vienmēr ir bijusi vēlme viņam palīdzēt. Savulaik esmu viņam nodevusi rozā kvarcu, kas arī man ir ļoti tuvs akmens. Abi pēc Saules zīmes esam Vērši, un tas ir šīs zodiaka zīmes akmens, kas domāts mīlestībai un harmonijai. Amonītu es viņam esmu gribējusi uzdāvināt jau vairāk nekā trīs gadus, bet bija dažādas aizķeršanās, pat ar muitu. Patiesībā katram akmenim ir savs dzīves stāsts, kad tam jānonāk pie cilvēka," tā Māra stāstīja intervijā žurnālam "Praktiskā Astroloģija".

Pirms Māra sāka darboties Kirkorova radošajā komandā, viņa bija iesaistījusies Krievijas izklaides platformas worldpodium.ru darbībā, kur gan fotografēja, gan veidoja materiālus par Baltijas šovbiznesu, kultūras un izklaides notikumiem.

Savukārt Latvijā Māru Ošuroku vairāk pazīst kā astroloģi, kas sniedza gan konsultācijas, gan mācīja jaunos astrologus, gan arī kā eksperte piedalījās dažādos TV projektos. Māra Ošuroka bija "Horoskopu pasaules" vadītāja un astroloģijas pasniedzēja. Savulaik ar domubiedriem izveidoja un senāk arī vadīja Latvijas Astrologu asociāciju.

"Māra bija ļoti laba pasniedzēja. Tas astroloģijas pamats, ko viņa spēja dot saviem audzēkņiem, ir nenovērtējams. Bezgala skumji un sāpīgi, ka aiziet tādi cilvēki," sirsnīgus atvadu vārdus savai draudzenei un kolēģei velta Guna Kārkliņa.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu