Piecas Zodiaka zīmes, kurām Pāvels Globa vasarā sola kaudzi problēmu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Astrologs Pāvels Globa. Ilustratīvs attēls.
Astrologs Pāvels Globa. Ilustratīvs attēls. Foto: Ekrānuzņēmums

Astrologs Pāvels Globa prognozē, ka tuvojoties gada siltākajam laikam, dažiem no mums būs nopietni jādomā nevis par ilgi gaidītajām brīvdienām, bet gan jārisina vesela virkne problēmu, vēsta portāls "Daily Horo".

Kāda atpūtu aizēnos ar veselību saistīti jautājumi, un kāds vienkārši negribēs līdz pēdējam atzīt nepieciešamību risināt problēmas, par kuru esamību bija zināms jau vairāk nekā mēnesi.

Gada simbols Vērsis liks diezgan nogurušajiem Dvīņiem atkal strādāt vaiga sviedros. Neskatoties uz vēlmi un nepieciešamību pēc steidzamas atelpas, šiem astroloģiskā apļa pārstāvjiem atkal un atkal nāksies saskarties ar uzkrātajām un neatrisinātajām problēmām.

Vērsis sāka domāt, ka viņu grūtā dzīve šajā gadā beidzot iegūs košas krāsas, kas pagājušajā ziemā bija kļuvušas diezgan bālas, taču 2021. gads atkal sagādā viņiem šaubīgus pārsteigumus. Visgrūtākais šai Zodiaka zīmei būs vasaras sākums, kad Vērsim būs jāpievērš uzmanība savai veselībai.

Doties atvaļinājumā vai sakārtot veselu kaudzi problēmu - tieši šāds scenārijs paies secen Vēžiem. Neskatoties uz visiem centieniem un mēģinājumiem atrisināt problēmas, Vēžiem joprojām būs jāpavada daudz laika, mēģinot nodibināt attiecības ar tuviniekiem un kolēģiem.

Vasaras brīvdienas Jaunavām var sagādāt nepatīkamu pārsteigumu hronisku slimību saasināšanās formā. Pāvels Globa neiesaka Jaunavām atpūsties pie atklātas uguns - lai izvairītos no negadījumiem.

Ūdensvīram vasara būs laiks, lai pilnībā pārskatītu savu dzīvi, un, visbeidzot domātu par būtiskām izmaiņām. Gados vecākiem cilvēkiem, kas dzimuši zem šīs zīmes, siltās dienas var sagādāt arī ārkārtīgi nepatīkamu tikšanos ar krāpniekiem. Tomēr krāpnieki mēģinās sabojāt ne tikai pensionāru, bet arī jauno skeptiķu dzīvi.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu