23. maijā svinamo vārdu skaidrojumi: Leokādija, Leontīne, Ligija, Lonija

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: unsplash.com

23. maijā vārda dienu svin Leokādija, Leontīne, Ligija, Lonija. Sirsnīgi sveicam! Puķu un dāvanu vietā portāls "Apollo" piedāvā iepazīties ar sava vārda skaidrojumu!

Leokādija

Atvaira prāta balsi un liekas iekšā saputotajā ūdenī. Lai tikai būtu pārmaiņas!

Leontīne

Slīpētas dabas radījums, lai gan bieži ar nīgruma zīmogu, jo nevar saprast, ka dzīvē nākas dažkārt vilties. Leontīnei ir raksturīga arī nevērības izteiksme. Jo viņai allaž šķiet par maz apkārtējo uzmanības pierādījumu.

Ligija

Sarežģītā rakstura dēļ pati sev uzceļ neizpratnes valni. Tāpēc var palikt vientuļa. Dzīves gudrība Ligijai palīdz iedraudzēties ar cilvēkiem, kas vēlāk viņu virza pa karjeras kāpnēm. Nekad neveidos atklātības atmosfēru ap sevi. Jo īsti neteiks, ko domā. Ligijai parasti palīdz izvirzīties pati situācija.

Lonija

Ar plašu vērienu apveltīta sieviete. Intuitīvi zina, kas briest patlaban un kas būtu darāms labklājības veicināšanai. Nevienai Lonijai nekas nav par grūtu. Viņa prot arī piedot kādreiz nepatiesi teiktu vārdu vai rīcību, ja cilvēks to laika gaitā pats ir sapratis. Lonija varētu būt arī Lilioma karuseļa īpašniece, kas ne tikai ar kliņģeriem un Šampanieti ievilina jebkuru - baņķieri, mākslinieku vai Saeimas deputātu. Ir valdzinoša dāma sabiedrībā. Zina lietu patieso nākotnes vērtību. Nedzīvo tikai vienai dienai.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu