96 gadu vecumā pēdējo ēteru aizvadījis "Izturīgākais dīdžejs pasaulē"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Pēc vairāk nekā septiņām desmitgadēm dīdžeja amatā savu pēdējo ēteru radio aizvadījis 96 gadus vecs sirmgalvis no Honkongas. Viņš no saviem uzticamajiem klausītājiem atvadījies ar Andrea Bočelli dziesmu "Time to say goodbye", vēsta aģentūra "AP".

"Tas nu būtu viss. Liels paldies par klausīšanos, visu labu, paldies, ka pievienojāties," saviem klausītājiem sacīja Rejs Kordero.

Darbu radio viņš sāka pirms 72 gadiem, bet pirms vairāk nekā 50 gadiem, Rejs sāka vadīt savu raidījumu "Visu ceļu ar Reju". Savas karjeras laikā leģendārais dīdžejs saticis tādus vārdus mūzikā kā Ronijs Rejs, Bītli un Klifs Ričards.

2000. gadā Rejs tika iekļauts Ginesa pasaules grāmatā kā "Izturīgākais dīdžejs pasaulē". Arī par "tēvoci Reju" dēvētais vīrietis ir atpazīstams savas patīkamās, mierīgās, zemās balss dēļ, kā arī viņš ir izcils reportieris, kurā vienmēr viegli klausīties.

Savā pēdējā ēterā dīdžejs ļāvās visdažādākajai mūzikai, iekļaujot Periju Komo, Luiju Armstrongu un citus leģendārus māksliniekus.

"Esmu laimīgākais cilvēks pasaulē. Darīt, ko es gribu darīt, mīlēt, ko gribu mīlēt, un, manuprāt, es nenožēloju neko," sacīja Rejs.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu