Pie Zemitāna tilta kāds apjucis sirmgalvis paša spēkiem nespēj atrast mājas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Zemitāna tilts
Zemitāna tilts Foto: Jānis Škapars/TVNET

TV3 raidījums "Degpunktā" vēsta, ka Rīgas pašvaldības policisti ap plkst. 21.30  saņēma kādas jaunas sievietes zvanu, kura netālu no Zemitāna tilta sastapusies ar apjukušu sirmgalvi.

"Attiecīgi uz notikuma vietu tika nosūtīta tuvākā Rīgas pašvaldības policijas centra pārvaldes autopatruļa. Notikuma vietā tika sastapts gan nomaldījies kungs, gan izsaucēja. Sieviete daļēji jau bija noskaidrojusi vīrieša datus," skaidro Rīgas pašvaldības policijas pārstāve Lāsma Geidāne.

Jaunajai sievietei, kas izsauca policijas darbiniekus, runājoties ar sirmgalvi ļoti ātri izdevās uzzināt viņa dzīvesvietas adresi un dzīvesbiedres kontaktinformāciju, kas palīdzēja veiksmīgi un operatīvi sazināties ar vīrieša ģimeni. Tika sazvanīta arī vīrieša sieva, kura apstiprināja, ka informācija par dzīvesvietu ir precīza.

"Es kaut kādu stundu pastaigājos, un tad viņš bija tur. Es paprasīju un sapratu, ka kaut kas nav ar atmiņu," par notikušo stāsta sieviete, kura sastapa vīrieti.

Likumsargi pateicās sievietei par ziņu. Kad pensionārs tika aicināts uz dienesta auto, lai nogādātu viņu mājās, policija nejauši sastapa viņa dēlu, kas bija jau devies meklēt savu tēvu. Situācija atrisinājās veiksmīgi. Sirmgalvis dēla pavadībā tika nogādāts mājās. 

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu