Jauns bizness un saviesīgas tikšanās. Pašmāju šovmenis Toretto atklāj, kā pārlaidis pandēmiju Dubaijā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: No Edgara Toretto privātā arhīva.

Šovmenis Edgars Toretto pēdējā laikā lielākoties pavada laiku ārpus dzimtās Latvijas, jo viņš ir izveidojis digitālo platformu un savu zīmolu, ko prezentējis Dubaijā. Šobrīd viņš ir Latvijā kopā ar ģimeni, bet jau atkal ir ceļa jūtīs, lai dotos uz Apvienotajiem Arābu Emirātiem.

Edgars Toretto sarunā ar "Apollo.lv" neslēpj gandarījumu, ka viņam izdevies piepildīt savu mērķi un izveidot zīmolu – digitālu aplikāciju un citus gadžetus. Šis bizness saistīts ar mārketinga konsultācijām, digitālām vizītkartēm, kā arī tiešsaistes kursiem, lai iepazīstinātu citus uzņēmējus, kā izveidot savu zīmolu, lai to varētu prezentēt arī Dubaijā.

Toretto šo saspringto Covid-19 laiku ir pavadījis Dubaijā, kur ticies ar vietējiem uzņēmējiem, lai izveidotu sadarbību.

"Arābiem piemīt ļoti nopietna uztvere par biznesu, tirgus ir plašāks.

Tādēļ es ar lielāko prieku arī citiem Latvijas uzņēmumiem palīdzēšu prezentēt un palaist savu produktu startapu – Dubaijā, jo, kā zināms, šī ir liela iespēju zeme," viņš piebilst.

Šovmenis neslēpj, ka viegli nav, jo visas šīs lietas ir specifiskas. Taču viņš neatlaidīgi darbojies, lai realizētu savu mērķi. "Aiz muguras ir negulētas naktis, bet tas viss ir tā vērts, jo biznesa mugurkauls jau ir izveidojies. Ir patīkami, ka arī Dubaijas investīciju forums ir gatavs ar mani sadarboties. Ir sperts liels solis," viņš nosaka.

Toretto piebilst, ka viņam nav nepieciešama ne publicitāte, ne lieka reklāma, jo visu paveicis pats saviem spēkiem. "Ja jūs pētāt manu "Instagram" profilu, tas nebūt nav biznesa cilvēka, bet gan ģimenes cilvēka dzīvesstils, ko atspoguļoju. Daudzi pat domā, ka es tikai vadu dažāda rakstura pasākumus, labdarības akcijas un esmu šovmenis. Esmu kā spīkeris arī uzstājies lielos biznesa forumos, strādājot kompānijā "Jeunesse Global". Apceļojot pasauli kā šī uzņēmuma darbinieks, esmu ticies ar liela mēroga zvaigznēm - brazīliešu seriālu zvaigzni, aktieri Fabianu Riosu un vienu no slavenākajiem biznesa treneriem Toniju Robinsu.

Taču tajā pašā laikā esmu arī biznesa cilvēks. Tā īsti nevienam nestāstu, ar ko nodarbojos un kur strādāju. Es to daru priekš sevis.

Man ļoti daudzi vaicā, kā tad tu pelni un cik tev ir naudas? Tādēļ ir prieks, ka citi mani draugi un paziņas, tomēr painteresējas, kā man iet un kā ar biznesu? Ziniet, esmu kladē pierakstījis visas tās lietas, kuras vēlos gada laikā sasniegt.

Katru rītu veru vaļā kladi un pieturos pie saviem plāniem. Un tas strādā, jo rakstītais piepildās," tā Toretto.

Viņš atzīst, ka, lai arī tik bieži ir prom no mājām, no ģimenes, viņš dzīvo ar saviem tuviniekiem harmonijā un mierā. "Esmu pasaules pilsonis. Nevaru būt un darboties tikai Latvijā. Ģimene un sieva jau ir pieradusi pie mana dzīves ritma un atbalsta.

Ja bizness labi iegriezīsies, tad mēs tā arī esam nolēmuši dzīvot starp vairākām valstīm. Mums jau vispār ir tāda internacionāla ģimene.

Omas dzīvo ārzemēs – mana mamma dzīvo un strādā Vācijā, bet sievas Elzas mamma Grieķijā, Parosas salā. Mums ļoti daudz sanāk ceļot un vienam pie otra braukt ciemos. Man ir ļoti svarīga komunikācija un lai visa ģimene ir biežāk kopā. Latvijā esam tikai divi vien – es un sieva un paši arī tiekam galā ar bērnu audzināšanu un skološanu. Man patiešām ir jāuzceļ sievai piemineklis, ka viņa ļoti bieži paliek viena ar abiem bērniem un ar visu lieliski tiek galā. Mēs mīlam Latviju, tādēļ arī neesam aizbraukuši pavisam," sarunā ar "Apollo.lv" par savu ikdienas ritmu stāsta Edgars Toretto.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu