Līču ciemā unikāls pagalms - vairāk nekā ducis "Narvesen" kiosku vienuviet (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Vienā no Ropažu novada Līču ciema teritorijām – kādā pagalmā apzināti tiek turēti "Narvesen" kioski, turklāt kuplā skaitā, vēsta TV3 raidījums "Bez Tabu".

Privātmāju ciemats Ropažu novada Līčos acīs krīt "Narvesen" kiosku pilnais pagalms.  Kaimiņi stāsta, ka veikaliņi tur atrodas jau vismaz desmit gadu. Starp kioskiem atrodas arī privātmāja – teritorijā žūst veļa, blakus tai skaldīta malka, kas liek domāt, ka, iespējams, tur kāds dzīvo.

Ropažu novada pašvaldībā stāsta, ka minētā teritorija ir privātīpašums, kas pieder juridiskai personai – līdz šim iedzīvotāju sūdzības par kioskiem neesot saņemtas. Ropažu novada pašvaldības policija teritoriju ir apsekojuši un sazinājušies ar tās īpašniekiem, kas solījuši, ka tuvākajā laikā būdiņas tikšot vestas prom.

"Norādītais zemes gabals patiešām pieder SIA ”Narvesen Baltija” jau kopš 2004. gada un visu šo laiku tiek izmantots kā vieta īslaicīgai kiosku novietošanai, pirms tiek veikta to modernizācija vai pārvietošana uz citu vietu.

Tāpat šajā teritorijā īslaicīgi tiek novietoti kioski, kas paredzēti izbraukuma tirdzniecības vajadzībām," skaidrību situācijā vieš SIA "Narvesen Baltija" pārstāve Ilze Dumceva.

Teritoriju plāno apsekot arī Ropažu novada būvvalde, lai izvērtētu, vai kiosku atrašanās uz konkrētā zemes gabala ir likumīga.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu