VIDEO Porziņģim laba metienu precizitāte komandas otrajā zaudējumā pēc kārtas

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis un Luka Dončičs
Kristaps Porziņģis un Luka Dončičs Foto: AP/ Scanpix

Latviešu basketbolista Kristapa Porziņģa pārstāvētā Dalasas "Mavericks" naktī uz pirmdienu piedzīvoja zaudējumu arī otrajā izslēgšanas spēļu sērijas mājas mačā pret Losandželosas "Clippers".

"Mavericks" savā laukumā izslēgšanas spēļu sērijas ceturtajā mačā ar rezultātu 81:106 (22:31, 23:30, 15:21, 21:24) Losandželosas "Clippers".

Porziņģis šajā spēlē laukumā pavadīja 27 minūtes un 39 sekundes, izceļoties ar 18 punktiem (7/10 2p., 0/2 3p., 4/5 1p.). Tāpat latvieša kontā arī piecas bumbas zem groziem, viens bloķēts metiens un divas personīgās piezīmes.

Šo maču latvietis noslēdza ar otru sliktāko lietderību komandā (-21), atpaliekot vien no Maksi Klebera (-25).

Septiņas minūtes līdz pamatlaika beigām Porziņģis savus pēdējos divus punktus nopelnīja ar soda metieniem, bet divas ar pusi minūtes vēlāk tika nomainīts un laukumā vairs neatgriezās.

Rezultatīvākais "Mavericks" rindās šajā mačā bija Luka Dončičs, kurš atzīmējās ar 19 punktiem, sešām atlēkušajām bumbām un arī sešām rezultatīvām piespēlēm. Slovēņa precizitāte šajā mačā, gan bija ļoti zemā līmenī - 8/17 divpunktu metienos, 1/7 tālmetienos un 0/5 no soda metienu atzīmes.

"Clippers" sastāvā rezultatīvākais bija Kavai Lenards, kurš 29 gūtajiem punktiem pievienoja arī 10 bumbas zem groziem. Tāpat viņam arī pa divām pārķertām bumbām un bloķētiem metieniem. 20 punktus šoreiz pievienoja Pols Džordžs.

Šobrīd rezultāts sērijā ir 2-2. Nākamo maču abas komandas aizvadīs ceturtdienas rītā, kad abas komandas plkst. 5 pēc Latvijas laika spēkosies Losandželosā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu