Savu sirdsāķīti Linita Mediņa meklēs TV šovā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Jaunākajā TV3 šova "Saimnieks meklē sievu" būs redzama pašmāju kantridziedātāja Linita Mediņa, vēsta "Privātā Dzīve". Linita ar dalību šovā cer atrast mīlestību.

Mediņa izdevumam atklāj, ka viņu uzrunājuši raidījuma producenti, bet sākotnēji viņa no piedāvājuma atteikusies. "Pateicu – nē, paldies, vīriešu meklēšana man nav aktuāla. Turklāt vēl publiski… Taču tad es sāku domāt, vai esmu pareizi izdarījusi. Kad sekoja vēl viens zvans no šova veidotājiem, piekritu. Ja es varētu koncertēt, noteikti atteiktos," atklāj dziedātāja, piebilstot, ka meklē inteliģentu vīrieti, kurš ir laimīgs pats ar sevi.

Kā zināms, pērn ar skaļu skandālu izjuka Linitas uz ogrēnieša Guntara Avdejeva attiecības. Iepriekš populārā kantridziedātāja bija 12 gadus precējusies ar 14 gadus jaunāko vīru Uldi.

Jau vēstījām, ka šova "Saimnieks meklē sievu" jaunākā sezona pie TV3 un Go3 skatītājiem nonāks rudenī. Dalībai šovā tika meklēti sirdī brīvi saimnieki un saimnieces vecumā no 18 gadiem no visas Latvijas, kuriem ir pašiem sava saimniecība. Šova dalībniekiem ir jābūt gataviem aizvadīt elpu aizraujošu, mīlestības pilnu un, iespējams, neaizmirstamāko vasaru dzīvē!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Linita Mediņa (@linita.medina.music)

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu