Petraviča uzskata, ka viņas laikā labklājības jomā izdarīts vairāk nekā iepriekšējos desmit gados (10)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Labklājības ministre Ramona Petraviča.
Labklājības ministre Ramona Petraviča. Foto: Edijs Pālens/LETA

No amata aizejošā labklājības ministre Ramona Petraviča (KPV LV) uzskata, ka, viņai strādājot ministres amatā, labklājības jomā ir izdarīts vairāk nekā iepriekšējos desmit gados kopā.

Petravičai labklājības ministres amats jāatstāj, jo pārējie partneri nolēmuši no koalīcijas izslēgt partiju "KPV LV".

Reizē šī situācija ar "KPV LV" izslēgšanu no valdības raksturo jaunās un vecās politiskās kultūras atšķirības, pauda politiķe. Viņa norādīja, ka partijas pārstāvji ticējuši Ministru prezidenta Krišjāņa Kariņa (JV) un pārējo koalīcijas partneru paustajam, ka koalīcijas partneru sarunas tiks turpinātas pēc pašvaldību vēlēšanām, tāpēc pašreizējā steiga neesot saprotama.

"KPV LV" ministri esot veikuši visvairāk reformu, pauda Petraviča. Viņa pateicās visām savas jomas sadarbības organizācijām, ar kurām kopā ir sākta dažādu jautājumu risināšana.

Labklājības ministre ļoti pozitīvi vērtē pēdējos divos gados paveikto, akcentējot, ka starp viņas paveiktajiem darbiem ir minimālo ienākumu līmeņa celšanas jautājuma iekustināšana. Tāpat palielinātas minimālās pensijas un sociālā nodrošinājuma pabalsti, kā arī nolemts no 2022.gada palielināt bērnu valsts pabalstu.

Politiķe pauda cerību, ka arī nākamais ministrs turpinās darbu pie nevienlīdzības mazināšanas.

Viņa arī pastāstīja, ka par to, ka būs jāatstāj ministres amats, Petraviča šorīt telefoniski uzzinājusi no Ministru prezidenta Krišjāņa Kariņa (JV), lai gan runas par to virmojušas kopš pagājušās nedēļas. Premjers esot atzinīgi novērtējis paveikto labklājības jomā, taču paudis, ka pašlaik tomēr katram jāiet savs ceļš.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu