Raidījums: Mežaparka mājas iekšpagalmā izveidojusies metru dziļa bedre

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Bez Tabu" sižeta.

Viestura prospekta iedzīvotāji Rīgā ir noraizējušies par savu drošību. Mājas iekšpagalmā izveidojusies metru dziļa bedre, par kuru vairākkārt ir ziņots apsaimniekotājam, bet situācija līdz šim nav atrisināta, vēsta TV3 raidījums "Bez Tabu".

Iespaidīgā izmēra bedre atrodas tieši Riharda logu priekšā. Viņš stāsta, ka nesen kāda sieviete, vadot automašīnu, tajā iebraukusi. Negadījums noticis naktī, turklāt brīdinošā zīme uzradusies vien neilgi pēc notikušā.

Rihards stāsta, ka pārvaldnieks bedri aizlāpīt esot centies ar pārāk neefektīviem paņēmieniem, piemēram, uzberot šķembas. Diemžēl tas situāciju neesot izlabojis - bedre ar katru dienu kļūst lielāka un bīstamāka.

Tāpat iedzīvotāji uzskata, ka ir neprāts nerisināt situāciju un nonākt līdz pērnā gada vasaras scenārijam, kad Rīgā ielūza vairākas automašīnas.

"Rīgas namu pārvaldnieka" pārstāve Una Grenevica norāda, ka bedres aizbēršana ar šķembām bijis vien pagaidu risinājums. Saprotot, ka ar to nebūs gana - pārvaldnieks veiks virskārtas atsegšanu, lai redzētu, kas "notiek" apakšā. Lai arī plānots bedri likvidēt, pagaidām ir pāragri runāt par remontdarbu izmaksām un gala termiņu.

Video: raidījuma "Bez Tabu" sižets.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu