Kariņš mudina IZM sagatavot regulējumu sacensību rīkošanai ārtelpās

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: matimix/shutterstock

Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) noteicis Izglītības un zinātnes ministrijai (IZM) izveidot regulējumu ārtelpu sporta sacensību rīkošanai epidemioloģiski drošā veidā.

Premjera birojā norādīja, ka, turpinot samazināties Covid-19 izplatībai, Ministru prezidents ir uzdevis IZM sadarbībā ar Veselības ministriju sagatavot un iesniegt valdībā normatīvo regulējumu epidemioloģiski drošai sporta sacensību norises kārtībai, lai, sasniedzot valdībā izskatītos Covid-19 izplatības ierobežojumu mazināšanai noteiktos priekšnosacījumus - saslimstības kumulatīvā radītāja samazināšanos līdz 200 gadījumiem uz 100 000 iedzīvotājiem, - varētu atsākt ārtelpu sporta sacensību norisi.

Ministru prezidents rezolūciju izdevis, pamatojoties uz ša gada 26.martā valdībā izskatītajiem Starpinstitūciju darbības koordinācijas grupas priekšlikumiem Covid-19 izplatību ierobežojošo pasākumu pārskatīšanai un priekšnoteikumiem to mazināšanai.

Atbilstoši Slimību profilakses un kontroles centra informācijai, šobrīd Covid-19 kumulatīvais rādītājs ir 219 gadījumi uz 100 000 iedzīvotājiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu