LTV: Par labklājības ministra preses sekretāri kļūs Dārta Daneviča. Aktrise noliedz šādu informāciju (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dārta Daneviča
Dārta Daneviča Foto: Jānis Deinats

Par jaunā labklājības ministra Gata Eglīša (JKP) preses sekretāri kļūs aktrise Dārta Daneviča, vēsta Latvijas televīzijas Ziņu dienests, atsaucoties uz tā rīcībā esošo informāciju.

Pati Daneviča šādu informāciju vietnē "Twitter" noliegusi, norādot, ka šāda informācija nav patiesa.

Aktrises vārds pēdējā laikā biežāk izskanējis saistībā ar viņas privāto dzīvi - viņa ir Saeimas deputāta Artusa Kaimiņa dzīvesbiedre un šā gada pavasarī kļuvusi par māmiņu abu pirmdzimtajam.

Kaimiņš pērn februārī izstājās no paša dibinātās partija KPV LV un patlaban Saeimā darbojas kā pie frakcijām nepiederošs deputāts.

Kā ziņots, Saeima aizvadītajā nedēļā nobalsoja par uzticības izteikšanu Gatim Eglītim (JKP), tādējādi apstiprinot viņu labklājības ministra amatā.

Eglītis savu prioritāšu vidū minējis sociālās aprūpes centru situācijas apzināšanu un epidemioloģiskās drošības veicināšanu, ģimenes pabalsta reformu un pensionāru dzīves līmeņa uzlabošanu.

Tiesa, jau pāris dienas pēc iecelšanas amatā Eglītis iekūlās skandālā, sociālo tīklu platformā "Twitter" komentējot pašvaldību vēlēšanu rezultātus un norādot, lai vairākas partijas "nesapriecājas" par uzvaru pašvaldību vēlēšanās, jo ""valdības restarts" nozīmē, ka naudas plūsmu kontrolēs četras koalīcijas partijas, kuras primāri rūpēsies par "savām" pašvaldībām".

Par šiem izteikumiem Saeimas Ētikas komisija Eglītim izteikusi mutvārdu brīdinājumu.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu