Princis Čārlzs atteicies apmeklēt princeses Diānas pieminekļa atklāšanu (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Princis Čārlzs.
Princis Čārlzs. Foto: Reuters/ScanPix

Princis Čārlzs atteicies apmeklēt savas bijušās sievas princeses Diānas pieminekļa atklāšanu, ziņo tabloīds "Daily Star", atsaucoties uz princim pietuvinātu avotu.

Pēc avota teiktā - Velsas princis nevēlas "atkārtoti uzplēst senas brūces". Kāds princim pietuvināts avots skaidroja, ka bijušajam princeses Diānas dzīvesbiedram "šis notikums šķiet pārāk smags", jo tas var pamodināt viņa atmiņās "laimīgus, skumjus un nožēlojamus" mirkļus. Avots piebilda, ka princim Čārlzam šīs atmiņas ir pārāk personiskas un viņš baidās, ka tās viņu atkal pārņems.

Prinču Harija un Viljama mātes statuja tiks atklāta ceturtdien, 1. jūlijā, viņas 60. dzimšanas dienā, Kensingtonas pils dārzos. Atklāšanā piedalīsies Saseksas un Kembridžas hercogi.

Iepriekš tika ziņots, ka tuvs princeses Diānas draugs, žurnālists Ričards Kejs atklāja sīkāku informāciju par personīgu sarunu ar viņu pirms nāves. Visvairāk Diāna vēlējās redzēt savus dēlus - princi Viljamu un princi Hariju. Viņa bieži atkārtoja, ka pietrūkst savu bērnu un sapņo atgriezties Lielbritānijā, lai viņus apskautu.

Princese Diāna gāja bojā autoavārijā 1997. gada 31. augusta naktī Parīzē, kad "Mercedes" markas auto, kurā viņa atradās, ietriecās tuneļa sienā.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu