Lai nomainītu pasi pēc kāzām tuvākajā PMLP, jāgaida ilgāk par mēnesi (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas Republikas pase un personas apliecība. Ilustratīvs attēls.
Latvijas Republikas pase un personas apliecība. Ilustratīvs attēls. Foto: Edijs Pālens/LETA

"Šovasar apprecējos, tika mainīts uzvārds. Pēc kāzām vērsos tuvākajā PMLP daļā, lai varētu nomainīt pasi." Tuvākā rinda uz pases maiņu bija pēc 38 dienām, kāda sieviete norādījusi raidījumam "Bez Tabu".

"Pēc likuma pase jānomaina 30 dienās, attiecīgi, man būs paaugstināta maksa par šo pakalpojumu. Kā var iekasēt paaugstinātu maksu, ja šī rinda nav atkarīga no manis. Es taču vērsos tur jau nākamajā nedēļā, vai tad nevar reģistrēt manu zvanu?" raidījuma "Bez Tabu" Sūdzību dēlī taujājusi Zane.

Ar ilgo gaidīšanu sastapusies vēl kada sieviete.

"Maziem solīšiem gatavojamies savam pirmajam braucienam pēc visa šī ārprāta un tikko saskāros ar kaut ko negaidītu! Pēc Jāņiem plānojam doties ārzemju ceļojumā un Bruno vajag atjaunot pasi. Biju šokā, kad pateica, ka tuvākais pieraksts ir jūlija beigās!" sieviete raksta savā sociālās vietnes ierakstā jūnija sākumā.

Viņa secinājusi, ka viņai izdevīgāk no Rīgas/Jūrmalas doties uz kādu no reģionālajām PMLP nodaļām.

"Paldies arī PMLP 4. nodaļas darbiniecei, kas nosvieda klausuli, kad biju izbrīnīta par noslodzi un paldies Jūrmalas PMLP darbiniecei, kas ieteica veikt pierakstu elektroniski jebkurā nodaļā, jo par šo opciju nezināju," tā raksta sieviete.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu