Dināras Rudānes meitiņa sākusi mācīties slidot nepilnu trīs gadu vecumā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Populārā dziedātāja Dināra Rudāne savu meitiņu Miriamu Amiru (2 gadi un 10 mēneši) jau no mazotnes radina pie dažādām sportiskām nodarbēm. Pavisam nesen dziedātājas atvasīte sākusi apmeklēt slidošanas nodarbības.

Kā zināms, Dināra Rudāne allaž bijusi sportiski aktīva. Dziedāšanu viņa lieliski savienojusi ar dažādām sportiskajām nodarbēm un aktīvu dzīvesveidu. Tagad, kad paaugusies dziedātājas meitiņa, māmiņa ar savu aktīvo dzīvesveidu aizrāvusi arī Miriamu Amiru, kurai septembrī tiks svinēta trīs gadu dzimšanas diena.

Jau dažas nedēļas dziedātājas meitiņa apmeklē slidošanas nodarbības "Ice Academy". "Tā ir vienkārši slidošana, kā arī hokejs. Vairāk gan šajā skoliņā strādā ar hokeja slidām, jo tā nebūs daiļslidošana.

"Ice Academy" no nulles apmāca bērniņus uz ledus, kas gluži kā tādi pingvīniņi krīt un ceļās. Bērni ir ģērbušies formās, lai kritieni uz ledus nav sāpīgi, " pastāsta dziedātāja.

Vaicājot, kā viņas mazulīte jūtās uz slidām, Dināra sarunā ar "Apollo.lv" teic: "Perfekti vēl nav, bet kaut kas pamazām mums izdodās. Sports ir nepieciešams jebkurā gadījumā, jo visi bērni sporto. Vispār jau ieteicams sākt mācīties slidot no trīs gadu vecuma, bet tā kā mūsu meitiņa ir izaugusi lielāka nekā viņas vienaudži, tad nolēmām, ka varam izmēģināt slidošanu.

Ja meitiņai nepatiktu, mēs pārtrauktu šobrīd ar to nodarboties. Taču tā kā mums uz ledus klājas labi, tad nav pamata atlikt slidot mācīšanos uz vēlāku laiku. Mana meitiņa apmeklē nodarbības pie manas hokeja treneres. Tā kā es pati jau trešo sezonu darbojos hokeja komandā, drīkstu meitiņai iet līdzi uz ledus, jo māku ar to darboties."

Dināra Rudāne teic, ka bērniem ir daudz enerģijas, kas prasmīgi jānovirza. Tādēļ slidošana ir labs veids, lai izliktu uzkrāto enerģiju.

"Ik pa reizītei meitiņa atnāk arī man līdzi uz boksa treniņiem, bet pagaidām gan viņa ir skatītāju rindās. Viņa, protams, visu laiku prasa, lai iedodu savus boksa cimdus, bet pagaidām viņa tikai mājās ik pa brīdim dauza boksa maisu," atklāj dziedātāja.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu