VIDEO un AUDIO ⟩ Kāda ir futbola svētku pēcgarša? Atskats uz "Euro 2020" kopā ar futbola apskatnieku Juriju Žigajevu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Portāla "Apollo" podkāsta "Kas laukumā, tas uz mēles" jaunākajā epizodē ar futbola apskatnieku Juriju Žigajevu atskatījāmies uz aizvadīto Eiropas futbola čempionātu ("Euro 2020").

Podkāsta ievadā atskatījāmies uz pašu finālturnīru kopumā un apskatnieks redzēto arī novērtēja desmit ballu skalā. Tāpat pārrunājām arī turnīra pozitīvos un negatīvos pārsteigumus.

Runājot par nepatīkamiem pārsteigumiem, apspriedām arī Kiljana Mbapē un Francijas valstsvienības neveiksmīgo turnīru, kas pavisam noteikti traktējams kā izgāšanās.

Turpinājumā pārrunājām turnīra spilgtākos mirkļus, kā arī izcēlām dažus spēlētājus, kuru aģentu telefoni finālturnīra dēļ šovasar būs ļoti "karsti".

Podkāsta galvenajā daļā atskatījāmies uz prognozēm, kuras Jurijs par čempionāta grupu turnīra fāzi izdarīja mūsu pirmajā tikšanās reizē. Šī segmenta gaitā arī nedaudz plašāk apskatījām konkrētu komandu sniegumu šajā turnīrā.

Pēc tam ķērāmies klāt tikko aizvadītajam fināla mačam, kurā Itālija uzvaru izcīnīja vien pēcspēles sitienos. Pašā nobeigumā izsecinājām, ar ko tad mums šis Eiropas futbola čempionāts paliks atmiņā.

Audio: "Kas laukumā, tas uz mēles" epizode #26

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu