Viņas sirds bija uz šķīvja... Indijā vīrietim, kurš gribējis apēst nogalinātās mātes orgānus, piespriests augstākais sods

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: SANJEEV SYAL/shutterstock

Kādam vīrietim Indijas rietumu pilsētā Kolhapurā ticis piespriests nāvessods par mātes aukstasinīgu slepkavību. Viņš viņas orgānus apcepis ar nolūku tos apēst, vēsta ārzemju medijs "Vice".

Sunila Ramas Kučkoravi pastrādātais noziegums izraisījis plašu sabiedrības sašutumu un šoku. 

Pirmais, kurš pamanījis vīrieša pastrādāto 2017. gada 28. augustā, bijis astoņus gadus vecs kaimiņš, kas brīdinājis pārējos ciema iedzīvotājus. Zēns atradis asinīm klātu Kučkoravi blakus mātes līķim, vēstī lietas dokumenti.

Mātes ķermanis bija kails un no tā bija izkritušas aknas un zarnas. Viņas sirds bija uz šķīvja, kamēr ribas gabals atradās eļļā kopā ar čillī pulveri un sāli.

"Apsūdzētais bija grasījies apēst mātes ribu gabalu un sirdi," teikts tiesas ziņojumā, bet no pārējiem pierādījumiem viņš bija plānojis atbrīvoties.

Vietējās tiesas tiesneši to nosauca par «retāko no retajiem gadījumiem».

Indija ir viena no 56 valstīm - tostarp Ķīna, Saūda Arābija, ASV un Singapūra -, kas izpilda nāvessodu, bet 142 citas valstis to ir atcēlušas. Kopš 2000. gada Indijā ir tikuši izpildīti astoņi nāvessodi.

8. jūlijā vietējā tiesa atzina Kučkoravi par vainīgu slepkavībā saskaņā ar Indijas Kriminālkodeksu un piesprieda viņam nāvi.

"Noziegums atstājis lielu ietekmi uz sabiedrības psiholoģiju," teikts tiesas spriedumā, piebilstot, ka slepkavība ir "tīša un aukstasinīga".

Nozieguma motīvs bija nauda, atklāja policijas izmeklēšana.

"Apsūdzētais ne tikai nežēlīgi nogalinājis māti, bet arī izģērbis viņu kailu un izdarījis sitienus ... pa viņas dzimumorgāniem, sagriezis krūtis, izņēmis sirdi un citas ķermeņa daļas, lai gatavotos ēst tās," norādīts ziņojumā.

Kučkoravi pārcēlās pie mātes pēc tam, kad sieva viņu pameta alkoholisma dēļ. 

"Pārkāpumu apsūdzētais izdara alkohola reibumā," norādījis advokāts, piebilstot, ka viņš ir atkarīgs no tā, lūdzot apžēlot Kučkoravi.

Aculiecinieku noziegumam nebija, un tiesas rīkojums tika balstīts uz netiešiem pierādījumiem. Nozieguma vietā tikuši atrasti divi naži un ar asinīm klāts mačetes stila smalcinātājs.

Šis ir viena no visu laika nežēlīgākajām slepkavībām Indijā, norādījuši izmeklētāji.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu