Kivičs apgalvo, ka bijusī sieva manipulē un neļauj tikties ar bērniem. Madara Kiviča izskanējušo informāciju noliedz (40)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Mūziķis Andris Kivičs vietnē "Instagram" sacēlis pamatīgu traci, apgalvodams, ka viņa bijusī sieva Madara Kiviča aizliedz meitām satikties ar tēvu.

Vietnē "Instagram" Andris Kivičs publicējis īso stāstiņu virkni, kurā skaidro situāciju, kas saistīta ar bijušo sievu Madaru Kiviču, ar kuru laulībā dzima meitas Keitija un Kima.

"Man nav ļauts satikt meitas. Man nav iespēja viņām piezvanīt, jo es esmu bloķēts viņu telefonos. Viņas nedrīkst zvanīt man. Starpcitu, pusi no jūnija mēs nodzīvojām šeit, kur mēs dzīvojam ar Lieni. Viss bija kārtībā. Tagad pēkšņi mamma kaut kādā veidā izskalojusi meitenēm smadzenes un viņas nedrīkst vairs man zvanīt un satikt mani.

Keitijai vakar lika balss ziņā pateikt: "Tēti, es negribu tevi satikt." Tas ir emocionāls sadisms pret bērnu. Es nezinu, ar kādām metodēm viņa ar meitām manipulē. Jo noticis jau nav īstenībā pilnīgi nekas," saka Kivičs.

Nākamajos publicētajos videoklipos Kivičs skaidro, kā, viņaprāt, izveidojusies šāda situācija.

"Kā tas viss sākās? Mēs pus jūniju nodzīvojām kopā ar meitām - braucām uz kempingiem, spēlējām spēles. Viss bija labi. Madarai neiepatikās tā bilde pie jūras, viņa apvainojās, kāds viņai iestāstīja, ka tā ir piedauzīga bilde. Viņa man teica, ka es uzņemot seksuāla rakstura bildes ar mūsu bērniem," tā Kivičs.

Pavisam nesen internetā asas diskusijas raisījusi mūziķa Andra Kiviča publicētā bilde, kurā redzama viņa sieva Liene, kā arī septiņus un astoņus gadus vecās meitas, kas pasaulē nākušas laulībā ar Madaru Kiviču. Meitenes iemūžinātas bez peldkostīma augšiņas, krūtis piesedzot ar plaukstām. Dienas laikā šis ieraksts no mūziķa "Facebook" profila pazuda, bet viņa profils vietnē uz 30 dienām ticis bloķēts.

"Tad viņai nepatika, ka bērni nebija piesprādzējušies un, ka es viņu klātbūtnē lamājos. Madara Kiviča nostūrēja 2018. gadā Norvēģijā 2000 kilometrus ar nepiesprādzētiem bērniem," tā Kivičs.

Šī gada jūnijā Andris Kivičs, filmējot video sižetu, kurā rājās uz citiem ļaudīm, nonāca Valsts policijas un Valsts Bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas (VBTAI) pārstāvju redzeslokā. Video sižetā skaidri redzams, ka Andra Kiviča atvases sēž aizmugurējā sēdeklī un nav piesprādzējušās ar drošības jostām.

"Madara tagad dzīvo kopā ar kaut kādu Jāni no Cēsīm, ar kuru es neesmu iepazīstināts un kurš tagad manām meitenēm ir tēva vietā. Un no Kiviča vajag tikt vaļā, tāpēc piesien man visādus sīkumus. Mēs bijām pie jūras +35 grādos un Keitijai bija apsārtuši pleci. Man ziņoja, ka viņa ir ieguvusi mikro apdegumus. Skaidrs, ka tam visam būtu jābeidzas ar tiesu nu tiesai būtu jānosaka, kad es satieku savus bērnus.

Tāpat, kā Mias dzimšanas dienā, pirmā dzimšanas diena māsiņai un meitenēm neļauj ierasties. Pateica, ka ir aizņemtas, bet patiesībā meitenes sēdēja dzīvoklī un neko nedarīja. Visi šie apvainojumi ir aizbilinājums tam, ka patiesībā Madara nav tikusi pāri tam, ka es aizgāju no viņas pie 12 gadus vecākas sievietes," nobeigumā piebilst Kivičs.

"Apollo.lv" sazinājās ar Madaru Kiviču, lai sīkāk skaidrotu situāciju. Uz jautājumu, vai tā ir taisnība, ko mūziķis apgalvo sociālajos tīklos, Madara atbildēja, ka nē, tā nav taisnība, taču sīkākus komentārus nesniegšot. 

Komentāri (40)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu