"Tu biji pozīcijā, lai tiktu nogalināts." UFC leģenda asi kritizē Makgregora izdarības (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: AP/Scanpix

Bijušais UFC cīkstonis un tagadējais komentētājs Pols Felders asi izteicies par Konora Makgregora nepieņemamo rīcību pēc zaudējuma Dastinam Porjē.

Svētdien, 11. jūlijā, īru cīkstonis Konors Makgregors ar tehnisko nokautu piekāpās Dastinam Porjē, jo pirmā raunda beigās iedzīvojās kājas lūzumā.

Gan pirms cīņas, gan arī pēc tās, sēžot oktagonā ar salauztu kāju, Makgregors pretinieka virzienā raidīja visdažādākos apvainojumus. Galvenokārt viņš centās aizskart Porjē sievu, kā arī konstanti apgalvoja, ka pretinieku nogalinās (ironiski, ka tieši pats Makgregors oktagonu pameta uz nestuvēm).

Porjē vislielāko nepatiku izteica tieši par Makgregora draudiem viņu nogalināt. Šādi īra izteikumi nepatika arī ilggadējam UFC vieglā svara cīkstonim Polam Felderam, kurš viesojās raidījumā "UFC Round Up".

"Tu esi tas, kurš guļ zemē ar uz pusēm salauztu kāju, bet tāpat draudi nogalināt kādu, kurš divas reizes pēc kārtas pār tevi dominēja. Viņš tajā brīdī varēja pienākt tev klāt, izdarīt spērienu pa seju, izsist tev visus zobus un atstāt tevi nekustīgu. Tu biji pozīcijā, lai tiktu nogalināts, Konor," asus vārdus slavenajam cīkstonim veltīja Felders.

Makgregors savu aizvainojumu tirādi turpināja arī sociālajos tīklos jau pēc tam, kad bija pārcietis operāciju lauztajai kājai. Bēdīgi slavenais īrs savā "Twitter" bija ievietojis attēlu, kurā redzams Porjē kopā ar savu meitiņu. Pēc tam viņš veica ierakstu ar vienu vārdu - "gonezo". Interneta lietotāji šādu frāzi skaidroja kā slengu vārdam "aizgājis"...

Tāpat neilgi pēc cīņas internetā bija pieejams video, kurā Makgregors, sēžot oktagona stūrī, Porjē virzienā kliedz vārdus: "Tu mirsi savā miegā. Tu un tava sieva. Nekas vēl nav beidzies!"

Felders arī norādīja, ka pretinieka ģimenes aizskaršana ir ļoti zems līmenis Makgregora izpildījumā: "Izrādi cieņu. Jā, šis sports ir nežēlīgs. To es saprotu. Mums vienam otru ir pamatīgi jāpiekauj, jānokautē. Bet galu galā, nav runa par slepkavību vai pretinieka ģimeni. Neņem tos vārdus mutē vai pretējā gadījumā vācies prom no oktagona."

Makgregora treneris nesenā sarunā ar "The Mac Life" sava cīkstoņa neadekvāto uzvedību skaidroja ar adrenalīna pieplūdumu

Paredzams, ka šogad savainojuma dēļ Makgregors oktagonā vairs neatgriezīsies, tomēr UFC prezidents Deina Vaits uzskata, ka gada laikā īrs būs atpakaļ formā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu