Tokijā pazudušais Ugandas svarcēlājs aiz sevis atstājis zīmīti, kurā skaidro savu prombūtni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: twitter

Ugandas svarcēlājs Jūlijuss Sekitoleko, kurš Tokijā nonācis meklēšanā, aiz sevis viesnīcā atstājis zīmīti, kurā skaidro savu prombūtni.

20 gadus vecas Sekitoleko Tokijā bija ieradies kopā ar Ugandas svarcelšanas komandu, cerot tikt pie iespējas startēt lielajā sporta notikumā. Tomēr viņš nespēja izcīnīt vietu Ugandas svarcelšanas komandā.

Bija paredzēts, ka 20. jūlijā Sekitoleko jau būs atgriezies dzimtenē, tomēr neilgi pēc uzzināšanas par nekvalificēšanos olimpiskajām spēlēm, Sekitoleko vairs nebija atrodams.

Viņš savā viesnīcas numuriņā atstāja zīmīti, kurā norādīja, ka negrib atgriezties dzimtajā Ugandā, jo vēlas sākt darba gaitas Japānā. Tāpat viņš rakstījis, ka viņa mantām pēc atgriešanās Ugandā jānonāk pie viņa sievas.

Osakas pilsētas vilcienu stacijā tika apstiprināts, ka svarcēlājs iegādājies biļeti uz Nagojas pilsētu, kas atrodas aptuveni 50 minūšu brauciena attālumā.

Ugandas olimpiskā komiteja nāca klajā ar ziņojumu par notikušo: "Mēs sagaidījām, ka viņš kvalificēsies olimpiskajām spēlēm. Tomēr 5. jūlijā Starptautiskā Svarcelšanas federācija pavēstīja, ka viņš nav kvalificējies. Viņam kopā ar savu treneri Ugandā bija jāatgriežas 20. jūlijā. Komandas pārrunās uzsvērām Japānas imigrācijas regulu cienīšanu."

Ugandas olimpiskās vienības pārstāvji norādīja, ka sadarbojas ar vietējām varas iestādēm, lai varētu atrast 20 gadus veco sportistu un atgriezt viņu dzimtenē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu