Uļjana Semjonova jau pusotru mēnesi ārstē smagu savainojumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uļjana Semjonova
Uļjana Semjonova Foto: Ieva Čīka/LETA

Bijusī TTT basketboliste Uļjana Semjonova guvusi nelāgu traumu un jau kopš maija cīnās ar veselības problēmām, vēsta žurnāls "Privātā Dzīve". 

Latvijas Basketbola savienības prezidents Raimonds Vējonis pagājušajā nedēļā "PDz" atzina, ka diemžēl Uļa joprojām atrodas slimnīcā un tik gaidīto veselības uzlabojumu vēl neesot.

"Situācija ir tāda, kāda ir. Tā dzīvē notiek. Mēs, Basketbola savienība, sniegsim atbalstu, ja tas būs nepieciešams. Teikt, kas viņai kaiš, gan nevaru. Tā ir sensitīva lieta. Uļa negrib, lai stāsta, un arī viņas ģimene negrib, lai par to runātu," sacīja Vējonis.

Uļas panākumu saraksts ir iespaidīgs – divkārtējā olimpiskā čempione, trīskārtēja pasaules čempione, desmitkārtēja Eiropas čempione, piecpadsmitkārtēja PSRS čempione.

Jau iepriekš, kad parādījās informācija par leģendārās basketbolistes veselības likstām, Latvijas Basketbola savienības (LBS) Raimonds Vējonis skaidroja, ka LBS turpinās sekot līdzi leģendārās basketbolistes atlabšanas procesam un piedāvās palīdzību gadījumā, ja tā būs nepieciešama.

Šogad Semjonova, kura vada Latvijas Olimpiešu sociālo fondu, nosvinēja savu 69. dzimšanas dienu.

Vairāk lasi žurnāla "Privātā Dzīve" jaunākajā izdevumā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu