UFC prezidents nāk klajā ar satraucošu informāciju par Makgregora veselības stāvokli

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: Reuters/ScanPix

UFC prezidents Deina Vaits nesen sarunā ar "Fox Sports" pastāstīja vēl nedzirdētu informāciju par savas organizācijas lielākās zvaigznes Konora Makgregora veselības likstām.

Konors Makgregors 11. jūlijā cīņā pret Dastinu Porjē piedzīvoja zaudējumu kājas lūzuma dēļ.

Kopš tā laika ir izskanējušas dažādas versijas par to, kāpēc slavenais cīkstonis iedzīvojās šajā savainojumā. Uzreiz pēc cīņas Porjē teica, ka viņš veiksmīgi nobloķējis vienu no pirmajiem īra spērieniem, kā rezultātā arī kāja tikusi novājināta. Makgregora treneris Džons Kavana sacīja, ka viņa cīkstonis kāju savainoja ar spērienu neilgi pirms raunda beigām. Tikmēr pats Makgregors norādīja, ka jau pirms cīņas viņa kreisajā kājā konstatēti mikrolūzumi.

Makgregors arī norādīja, ka gadu gaitā cīnījies ar potītes problēmām. Šādu apgalvojumu tagad atspēkojis arī UFC prezidents Deina Vaits.

"Makgregoram problēmas ar potītēm bijušas jau pēdējos pāris gadus. Viņš prasīja, vai var apsaitēt potītes pirms šīs cīņas. Nevadas štata atlētu komisija viņam to atļāva. Viņš gan izvēlējās to nedarīt. Nezinu, kāpēc. Viņam potītēs ir hronisks artrīts," sacīja Vaits.

Nereti izskanējušas runas par to, ka Makgregoram ir pienācis laiks pārtraukt nodarboties ar cīņas sportu. Arī Vaits nebija simtprocentīgi pārliecināts par slavenā cīkstoņa karjeras turpinājumu.

"Viņam būs nepieciešams gads, lai atgūtos no savainojuma. Redzēsim, kas notiks. Cīņas sports ir smags un šis puisis milzu slavu un daudz naudas jau ir nopelnījis. Redzēsim, kas  notiks ar viņa tālāko karjeru," piebilda Vaits.

Ja Vaita teiktais par artrītu īru cīkstoņa potītēs ir taisnība, tad Makgregoram, visticamāk, nopietni ir jāapsver cimdu kāršana uz nagliņas.

Makgregors savas profesionālās MMA karjeras laikā ir izcīnījis 22 uzvaras, piedzīvojot sešus zaudējumus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu