ASV cietuma kamerā atrasts miris vīrietis, kurš līdz nāvei piekāva savu sievu (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Dan Henson/shutterstock.com

Miris savā cietuma kamerā tika atrasts 43 gadus vecais Kenets Manzanaress, kurš tika notiesāts uz 30 gadiem par savas sievas brutālu piekaušanu uz kruīza kuģa Aļaskā, ziņo raidsabiedrība CNN.

Vīrietis tika atrasts bez dzīvības pazīmēm Lemonkrīkas labošanas centrā 14. jūlija rītā. Notikuma vietā ieradās mediķi, taču vīrieša dzīvību glābt neizdevās.

Jau ziņots, ka Manzanaress 2020. gada februārī tika notiesāts par slepkavību bez iepriekšēja nodoma. Vīrietis uz kruīza kuģa "Emerald Princess" līdz nāvei piekāva savu sievu Kristiju.

Pēc iznākšanas no cietuma viņš piecus gadus tiktu pakļauts federālajai uzraudzībai.

Incidents notika 2017. gada 25. jūlijā, kad Kenets, Kristija un divas pāra meitas atradās savā kajītē. Pāris sācis strīdēties par Keneta uzvedību tajā vakarā.

Strīda laikā Kristija teica, ka vēlas šķirties no vīra. Viņa pateica, lai viņš nākamajā pieturvietā nokāpj no kuģa un dodas atpakaļ uz mājām.

Kenets pateica, lai meitas pamet istabu un viņas devās pie radiniekiem uz citu kajīti.

Pēc dažām minūtēm meitenes izdzirdēja kliedzienus un vēlējās atgriezties, bet Kenets sacīja, ka tas nav iespējams. Meitas no balkona redzēja, kā Kenets ar dūrēm vardarbīgi sita māti.

Pirms apsargu ierašanās notikuma vietā jau atradās Kristijas brāļi un tēvs. Viens no brāļiem redzēja, kā Kenets centās sievas ķermeni aizvilkt uz balkona.

Mediķi darīja visu iespējamo, lai glābtu Kristijas dzīvību, taču neveiksmīgi. Preses relīzē likumsargi norādīja, ka sieviete mirusi pēc vairākām galvas traumām.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu