Gaidībās esošā Lelde Ceriņa atklāj, vai plāno vakcinēties pret Covid-19 grūtniecības laikā (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

TV personība Lelde Ceriņa vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos atbildēja uz jautājumu par vakcinēšanos pret Covid-19 grūtniecības laikā.

Vietnē "Instagram" Lelde Ceriņa atbildēja uz vairākiem jautājumiem, kas saistīti ar grūtniecību, to skaitā arī par vakcinēšanos grūtniecības laikā. 

"Mana ginekoloģe man rekomendēja vakcinēties pret Covid-19 un arī atsūtīja oficiālo Latvijas Ginekologu un dzemdību speciālistu asociācijas dokumentu, kur ir pieejamas galvenās vadlīnijas. Es šo dokumentu izstudēju, izgāju tam rūpīgi cauri un dotajā brīdī ir pieņemts, ka vakcīnām nevajadzētu atstāt nekādas blakusparādības uz grūtniecību.

Man personīgi ar pieņēmumiem ir par maz. Jau iepriekš esmu teikusi, ka esmu par vakcināciju un es tiešām domāju, ka tā arī nenodara nekādu kaitējumu, bet es to veikšu tiklīdz man būs piedzimis bērniņš, jo tā es vienkārši šobrīd jūtos drošāk," sacīja Ceriņa.

Ceriņa piebilst, ka asociācijas dokumentu iespējams atrast ginasoc.lv mājaslapā un aicina būt piesardzīgām māmiņām, kuras baro ar krūti, jo neiesaka Astra Zeneca un Jansen vakcīnas. 

Otrā bērniņa gaidībās esošā Ceriņa apprecējās ar mīļoto Aivi 2018. gada maijā. Pāris kļuva par vecākiem meitai Adelei 2019. gada nogalē.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu