Izskanējis viens no pēdējiem Maestro Raimonda Paula koncertiem (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Miks Jeluškins

Šodien, 27. jūlijā, izskanēja viens no pēdējiem lielajiem Maestro Raimonda Paula koncertiem. Maestro par savu aiziešanu no "lielās skatuves" paziņoja pagājušajā nedēļā pirms koncerta "Ja Tevis nebūtu…" kopā ar latviešu opermūzikas zvaigzni Elīnu Garanču, vēsta TV3 Ziņas. 

Koncerts "Ja Tevis nebūtu…", kas norisinājās 23. un 24. jūlijā, un šodien notikušais koncerts, kam dots nosaukums ”Ceturtais vilnis”, bija pēdējās lielās Maestro koncertprogrammas.

Pats Maestro gan mierina klausītājus, ka pavisam no skatuves pazust vēl negrasās un turpinās spēlēt mazākos formātos: "Otrdien vēl iziešu publikas priekšā kopā ar saviem mīļajiem, vecajiem draugiem, un ar to arī viss – tad lēnā garā pāriešu uz mazākām formām – uz kamermūziku."

Tāpat Maestro labprāt vēl uzspēlēs teātrī un, kā pats smejas, "atdos parādu klausītājiem".

Maestro kā iemeslu savai aiziešanai no "lielās skatuves" min veselību, kura šodien mums katram jo īpaši jāsargā: "Vairs piedalīties tādās lielās programmās un tās organizēt es nevaru. Jau jūtu, ka man tas kļūst drusku par smagu. Es nevēlos ar to spekulēt. Man ir kolēģi, kas atvadās no skatītājiem katru gadu un vienalga nāk atpakaļ. Tas kļūst smieklīgi."

"Ceturtais vilnis" šodien uz skatuves pulcēja izcilākos Latvijas estrādes mūziķus, kuri izpildīja visiem tik labi zināmās Maestro dziesmas.

12. janvārī populārais latviešu komponists, pianists, kura dziesmas, mūziklus, baleta izrādes, mūziku neskaitāmām filmām, kā arī daudzām teātra izrādēm, zina ikviens sevi cienošs latvietis, svinēja 85 gadu jubileju, un viņa talanta cienītāji ikreiz apbrīno Maestro neizsīkstošo enerģiju un lielisko formu koncertos pie klavierēm.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu