Kauguros autovadītājs notriecis nepilngadīgu velosipēdisti (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Photographee.eu/Shutterstock.com

Piektdien Kauguros noticis ceļu satiksmes negadījums, kurā "Volvo" autovadītājs uz brauktuves sadūries ar nepilngadīgu velosipēdisti, ziņo raidījums "Degpunktā".

Piektdienas pēcpusdienā kādam "Volvo" vadītājam nācās nonākt visai neapskaužamā situācijā. Nepilngadīga riteņbraucēja, mērojot ceļu pa Skolas ielu, vēl nenoskaidrotu iemeslu dēļ, strauji mainot braukšanas virzienu, nonāca uz braucošās automašīnas motora pārsega.

Lai arī "Volvo" ātrums nebija liels, ar to pietika, lai riteņbraucēja gūtu traumas un uz Skolas ielu būtu jāsauc mediķi. Vīrietis stāsta, – lai sākotnēji šķita, ka ar cietušo viss puslīdz kārtībā, pēc dažām minūtēm viņai parādījās sāpes kājās.

Neatliekamās palīdzības dienestā ziņo, ka cietusī slimnīcā nogādāta, lai pilnībā izslēgtu kādas apslēptas traumas, kas varēja rasties sadursmes vai krišanas dēļ. Kopumā riteņbraucējas veselības stāvoklis tiek vērtēts kā stabils, viņa atradās pie samaņas. Ievainojumi kvalificēti kā sasitumi, un apskates laikā nopietnas traumas netika konstatētas. "Volvo" šoferis pagaidām nevar prognozēt, kā lietu izmeklēs policija un kurš tiks saukts pie atbildības, taču ir zināms, ka šai avārijai ir daži aculiecinieki, kuri apstiprina kunga teikto.

Ceļu policisti pārbaudīja "Volvo" šofera datus, veica arī alkohola koncentrācijas pārbaudi, taču rezultāts neuzrādīja promiles. Saistībā ar notikušo ir uzsākta lietvedība.

Plašāk skaties "Degpunktā" sižetā:

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu