"Brīžiem ir spīdoši, citkārt - ne tik." Kulakova meita komentē mūziķa veselības stāvokli

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Juris Kulakovs
Juris Kulakovs Foto: Zane Bitere/LETA

Šovasar komponista Jura Kulakova meita Justīne ar ģimeni apciemoja Latviju. Intervijā žurnālam "Privātā Dzīve" Justīne pastāstīja par dzimtenē piedzīvoto un skaidroja tēva šī brīža veselības stāvokli . 

Maija beigās, neilgi pēc Jura Kulakova 63. dzimšanas dienas, tapa zināms, ka viņu piemeklējušas nopietnas veselības likstas, pat nonācis slimnīcā. Kopš tā laika Kulakovs izejam sabiedrībā nav manīts. Justīne sarunā ar "PDz" atzīst – tētim ejot visādi.

"Mainīgi… Brīžam ir spīdoši, citkārt – ne tik. Mēs pavadījām kopā daudz jauku mirkļu. Pats jau viņš neizrāda, bet viņa sieva Laura teica, ka tētis ļoti ilgojies un gaidījis, kad atbrauksim," stāsta Justīne. 

"Tētis ar bērniem arī klavieres uzspēlēja, jauki parunājām. Mazie ir tēta mūzikas fani," sarunā ar "PDz" stāsta Justīne.

Runājot par vīru Deividu, Justīne atklāj, ka vienmēr domājusi, ka apprecēs vīrieti, kas līdzīgs viņas tētim.

"Deivids it kā galīgi nav līdzīgs tētim… Kaut vai tāpēc, ka nav rokmūziķis. Taču vīrā saskatu arī manam tētim piemītošas īpašības – neordinārs domu gājiens, viņam ir sava veida sīkumainība gaumes lietās, abi interesējas par kultūru, daudz lasa… Gastronomijā viņiem vispār saskan ideāli," stāsta Justīne.

Pilnu interviju lasi žurnāla "Privātā Dzīve" jaunākajā izdevumā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu