Kā Saseksas hercogiene Megana atzīmēs savu četrdesmito dzimšanas dienu?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Princis Harijs un viņa sieva, ASV aktrise Megana Mārkla
Princis Harijs un viņa sieva, ASV aktrise Megana Mārkla Foto: REUTERS/Simon Dawson/Pool/File Photo

Šodien, 4. augustā, Saseksas hercogienei Meganai četrdesmitā dzimšanas diena. Kā viņa to svinēs? 

Meganai Mārklai 40
Meganai Mārklai 40 Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Saseksas hercogienei apritot 40 gadiem, viņa var pārdomāt sasniegto savā dzīvē. Pēc ne īpaši bezrūpīgās bērnības Losandželosā kā šķirto vecāku Tomasa Mārkla un Dorijas Raglendas vienīgajam bērnam, viņa kļuva par aktrisi un blogeri.

Tad iepazinās ar savu pirmo vīru Trevoru Engelsonu, beidza modeles darbu spēļu šovā un sāka filmēties seriālā "Suits". Pēc šķiršanās no vīra 2016. gada jūlijā viņa devās uz aklo randiņu un satika princi Hariju.

Ir pagājuši nemiera pilni pieci gadi. Šodien viņa atrodas Kalifornijā, ir māte divus gadus vecajam Ārčijam un mēnesi vecajai Lilibetai.

Meganai aprit 40 gadi tajā pašā dienā, kad bijušais ASV prezidents Obama svin savu 60. dzimšanas dienu.

Meganai Mārklai 40
Meganai Mārklai 40 Foto: SCANPIX

Kā Megana atzīmēs savu 40. dzimšanas dienu?

Kā vēsta ietekmīgais laikraksts The New York Post, tā kā Megana ir jaunā māmiņa un salīdzinoši nesen dzemdēja meitiņu Lilibetu, Saseksi nav ieplānojuši organizēt grandiozu jubilejas balli. 

Tomēr ir versija, ka princis Harijs negrasās samierināties ar šo situāciju un jau ir izdomājis pārsteiguma ballīti savai sievai. Potenciālo viesu vidū ir karaliskā pāra tuvākie amerikāņu draugi.

Kā raksta Daily Mail, Megana pati ir nolīgusi TV dīvas un tuvas draudzenes Opras Vinfrijas ballīšu plānotāju Kolinu Koviju viņai par godu sarīkot greznas dzimšanas dienas vakariņas Saseksu privātajā mājā Kalifornijā. 

"Megana vēlas nelielu draugu sanākšanu. Ir uzaicināti aptuveni 65 cilvēki, viņas tuvākie draugi un ģimene," The Mirror sacīja kāds ģimenei tuvu stāvošs avots. "Viesības būs brīvā stilā, ar pašapkalpošanās uzkodu galdiem un nedaudz laba vīna."

Ballīte tiks rīkota saskaņā ar Covid noteikumiem, jo Kalifornija šobrīd ir atvieglojusi ierobežojumus.

Tomēr grūti iedomāties, ka Meganas dzimšanas dienas svinības būs tik vienkāršs notikums, salīdzinot ar viņas ekstravaganto 500 000 ASV dolāru vērto grūtnieces punča ballīti Ņujorkā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu