Par godu 40. jubilejai Megana Mārkla nāk klajā ar kampaņu, kas palīdzēs sievietēm, kuras pandēmijas laikā zaudējušas darbu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Saseksas hercogienei 4. augustā apritēja 40 gadu. Par godu tam viņa paziņoja par kampaņas "40×40" uzsākšanu, kas palīdzēs sievietēm, kuras kopš pandēmijas sākuma ir zaudējušas darbu.

Kampaņas būtība ir tāda, ka 40 ietekmīgas un pasaulē zināmas sievietes veltīs 40 minūtes sarunai, lai atbalstītu grūtībās nonākušas sievietes. Saskaņā ar Meganas Mārklas teikto, šis projekts ir nepieciešams, lai mudinātu sievietes "atjaunot ekonomisko spēku".

"Vairāk nekā divi miljoni sieviešu ASV un desmitiem miljonu cilvēku visā pasaulē ir zaudējuši darbu Covid-19 pandēmijas dēļ, un es domāju, ka, ja mēs veltīsim 40 minūtes kāda palīdzībai, mēs varam šo situāciju mainīt," video paziņojumā sacīja Mārkla.

Hercogiene kampaņu izveidojusi kopā ar Holivudas aktrisi Melisu Makartiju. Tāpat kļuva zināms, kādas zvaigznes jau ir pievienojušās projektam.

Grupa, kuras mērķis ir palīdzēt sievietēm, kuras zaudējušas darbu, pievienojusies dziedātāja Adele, rakstniece Amanda Gormana, modes dizainere Stella Makartnija un citas. Arī princese Eiženija apsolījusi iesaistīties un palīdzēt.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu