"Mēs to izdarījām!" Modele Ginta Lapiņa publisko savu dzemdību stāstu un dalās ar fotogrāfijām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Amerikā dzīvojošā latviešu modele Ginta Lapiņa sociālo tīklu vietnē "Instagram" pastāstījusi savu dzemdību stāstu un dalījusies ar fotogrāfijām.

Ginta Lapiņa sociālo tīklu vietnes "Instagram" publikācijā raksta: "Visīpašākā diena manā mūžā, kad satiku tevi šajā pasaulē. Viss sākās 12. jūlija vakarā pēc manas masāžas. Tajā naktī masierei vaicāju, vai var pamasēt vietas, kas palīdzētu ar dzemdībām. Es joprojām nezinu, vai tas palīdzēja un vai bērns bija gatavs, bet pēc pāris stundām man sākās kontrakcijas.

Visu nakti biju nomodā un izgāju cauri sāpēm, kas pakāpeniski pasliktinājās katru minūti. Mēs izbraucām no mājām 6.00 un pusceļā sapratām, ka esam aizmirsuši dzemdību somu. Ātri devāmies atpakaļ mājās un braucām uz slimnīcu.

Slimnīcā man paziņoja, ka vēl nav pienācis laiks dzemdībām un, ja vēlos, varu atgriezties mājās. Es nodomāju – es nekādā gadījumā neatgriezīšos mājās, jo tajā brīdī sāpes bija tik sirreālas.

Beidzot mani ievietoja palātā, un 13. jūlija agrā vakarā piedzima Aksels. Vislabākā sajūta jebkad, beidzot redzēt un turēt rokās savu mazuli, ko nēsāju deviņus mēnešus.

Es nezinu, kā es to būtu izdarījusi bez Braienta palīdzības. Viņš iesaistījās procesā, un es jutu mūsu vienotību. Mēs tagad esam ģimene!

Mans drosmīgais mazais zēns. Mēs to izdarījām! Man ir liels gods būt tavai mammai. Mana mīlestība, nevaru sagaidīt, kad iemācīšu un parādīšu pasauli."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu