Dzīvot tagad un tūlīt, nelolojot liekas cerības par nākotni. Pāvela Globas astroloģiskā prognoze nedēļai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pāvels Globa.
Pāvels Globa. Foto: mountain beetle/Shutterstock/ekrānuzņēmums

Šo nedēļu viennozīmīgi nosaukt par sliktu vai labu nevar, tāpēc vienkārši jākoncentrējas uz to, kas notiek tieši šobrīd. Pāvels Globa iesaka nelolot pārāk lielas cerības, bet gan dzīvot tagad un tūlīt, aizmirstot par pagātni un nedomājot par nākotni.

Auns

Auniem var sanākt problēmas ar ienaidniekiem, it īpaši 18. un 19. augustā. Aunam būs jāstājas atklātā cīņā ar ienaidniekiem. Toties šī ir ļoti labvēlīga nedēļa, lai atrastu dvēseles radinieku. Vajag tikai ticēt sev. Pat viskautrākie Auni, kuru, visticamāk, pēc dabas nav daudz, spēs atrast mīlestību un siltumu. Tas ir arī lielisks laiks rutīnas maiņai, saules meklēšanai, izklaidei un viegliem mājsaimniecības darbiem.

Vērsis

Vēršiem gandrīz katru dienu var realizēties kāda biznesa ideja, un ne tikai plānota, bet arī tāda, kas parādījusie pēkšni. Labam miegam un dienas negāciju aizmiršana diena beigās palīdzēs meditācija. Koncentrējies uz atpūtu, labāk guli un no visa atpūties. 20., 21. un 22. augustā iespējamas dažas problēmas mīlas sfērā. Nedēļas nogalē Vērsim vajadzētu pēc iespējas vairāk laika veltīt otrajai pusei un ģimenei. Domāšana tikai par sevi vai par darbu var izraisīt neapmierinātības pieaugumu tuvāko lokā.

Dvīņi

Nedēļa Dvīņiem nesāksies no vislabvēlīgākās nots. Pirmdiena un otrdiena būs grūtas dienas, taču pat tās Dvīņiem radīs brīvības sajūtu. Šonedēļ jums vairāk jāsazinās ar uzticamiem cilvēkiem. Šī nedēļa ir ideāla biznesa attīstībai, lai palīdzētu kādam pazīstamam tikt paaugstinātam amatā. Nedēļas nogalē varat droši doties iepirkties.

Vēzis

Šonedēļ Vēžiem dzīves ceļā var rasties dažādas dilemmas. Liktenis ne reizi vien viņus nolicis izvēles priekšā. Vēži varēs gūt panākumus finanšu sfērā, mīlestībā, biznesā. Šī būs ļoti svarīga nedēļa, kurā zvaigznes un planētas palīdzēs šīs zīmes pārstāvjiem darīt laimīgāku ne tikai sevi, bet arī savus mīļos. Strādīgajiem Vēžiem būs reāla iespēja nopelnīt daudz naudas, iegūt paaugstinājumu.

Lauva

Lauvai vispirms jāatceras, ka ne visu vajag stāstīt svešiniekiem. Visiem šīs nedēļas plāniem jābūt stingri konfidenciāliem, pretējā gadījumā pastāv liela varbūtība, ka tie nerealizēsies. Lai gūtu panākumus mīlestības un finanšu jomā, Pāvels Globa iesaka Lauvām būt nedaudz paškritiskākām. Eksperts arī iesaka nebūt prasīgam pret tuviem cilvēkiem, kolēģiem un draugiem. Labākais laiks aktīvam darbam un biznesam ir 17. augusts.

Jaunava

Nedēļa nesāksies ar pozitīvāko noti, bet tūlīt pēc grūta perioda tā krasi mainīsies. Pāvels Globa uzskata, ka Jaunavām spilgtākās un produktīvākās dienas būs 18. un 19. augusts. Mīlas lietās ir vērts koncentrēties uz pašreizējo brīdi, ļaujot notikumiem plūst tā, kā Visums vēlas. Vientuļajām Jaunavām jākoncentrējas uz darbu un mājsaimniecības darbiem. Šīs zīmes pārstāvji var droši uzticēties savai intuīcijai. Ja viņi sāks pievērst uzmanību savai iekšējai balsij, sāks notikt dažādas jaukas lietas.

Svari

Svari jutīsies pilnīgā mierā, bet tikai tad, ja viņiem ļaus radoši darboties un nodarboties ar biznesu. Mīlestībā astrologs iesaka viņiem nemēģināt mainīt to, kas ir tagad. Biznesa jomā varat droši sākt veidot nākotnes plānus. No pulksten 16 līdz 22 Svariem vajadzētu piesargāties no skaudīgiem cilvēkiem, kuri var būt pat bīstamāki par aukstasinīgiem ienaidniekiem. Šonedēļ iespējamas neplānotas tikšanās ar veciem paziņām, gadījuma paziņām.

Skorpions

Šī nedēļa ir ļoti labvēlīga finanšu aktivitātēm. Iespējama līdzekļu saņemšana, atlīdzība par padarīto darbu. Runājot par mīlestību, šajā jomā visnelabvēlīgākās dienas būs 20., 21. un 22. augusts. Piektdien un nedēļas nogalēs Pāvels Globa atzīmē paaugstinātu tuvinieku nepiekāpības varbūtību. Tāpat astrologs iesaka nevienam nestāstīt par savām problēmām.

Strēlnieks

Šis ir ideāls laiks ceļošanai. Viss būs tā, kā Strēlnieks mīl - dinamika, emocijas, aizraušanās. Otrdiena būs īpaši laba diena, taču nedēļas beigās piedzīvojumiem gandrīz vairs neatliks enerģijas. Tas nozīmē, ka vislabāk ir koncentrēties uz mājsaimniecības darbiem un atpūtu no piektdienas līdz svētdienai. Ir ļoti svarīgi atcerēties, ka, pirmkārt, pareizs dienas režīms uzlabo biolauku. Ej gulēt un celies laikā, lai sniegtu vislabāko sniegumu un paliktu produktīvs.

Mežāzis

Mīlestības sfērā šīs zīmes pārstāvjiem būs jānes upuri. Kaut kur ir svarīgi padoties, kaut kur - satikties pusceļā. Palīdz arī mācīšanās piedot. Šis ir attiecību izjukšanas laiks, kas palīdz pārbaudī to spēku. Lieli panākumi gaida tos, kuri ir precējušies vai ir bijuši attiecībās ļoti ilgu laiku. Finanšu nozarē jums jākoncentrējas nevis uz peļņu, bet gan uz apzinīgu pienākumu izpildi.

Ūdensvīrs

Pāvels Globa brīdina, ka Ūdensvīram nevajadzētu paļauties, ka viss būs viegli un vienkārši. Jums var nākties piekāpties un atteikties no panākumiem darbā mīlestības dēļ un otrādi. Sazvērestības un rituāli no netaisnības un maldināšanas palīdzēs šīs zīmes cilvēkiem biežāk satikt apzinīgus cilvēkus, retāk sastapties ar krāpniekiem. Nav arī jēgas meklēt atbalstu un sapratni radinieku un draugu vidū. Vienīgie, uz kuriem Ūdensvīri var paļauties, ir viņi paši.

Zivis

Zvaigznes un planētas šonedēļ piespiedīs Zivis atgriezties pie aktivitātēm, kas netika pabeigtas agrāk vai tika pabeigtas nepareizi. Tas nenozīmē, ka viņi peļņu nesagaidīs. 18. un 19. augustā var veikt efektīvu naudas rituālu. Zivīm šobrīd vissvarīgākais ir neuzkāpt uz grābekļa, uz kura viņi jau kāpuši agrāk. Mīlestības jomā astrologs atzīmē, ka nepieciešams atrisināt tikko aizmirstās problēmas. Jābūt pacietīgiem.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu