Jaunākā informācija par Kiviču sāgu: iesaistās Pierīgas prokuratūra (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Mūziķis Andris Kivičs "Instagram" īsajos stāstiņos paziņojis, ka, pamatojoties uz iesniegumu par savas bijušās sievas Madaras iespējamu cietsirdīgu izturēšanos pret bērniem, Pierīgas prokuratūra esot atcēlusi lēmumu par atteikšanos uzsākt kriminālprocesu.

Vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos mūziķis Andris Kivičs publicēja virkni ar videoklipiem, kuros citē dokumentu saturu.

"Valsts Policijas Rīgas reģionu pārvaldes Siguldas iecirknī 2021. gada 11. augustā, pamatojoties uz Jūsu iesniegumu par to, ka Madara Kiviča, iespējams, izturas cietsirdīgi pret Jūsu nepilngadīgajām meitām, tika uzsākta resoriskā pārbaude, kas reģistrēta Elektroniskajā notikumu žurnālā," dokumentu citē Kivičs.

Mūziķis atklāj, ka saņēmis vēstuli no Pierīgas prokuratūras, kurā tiek vēstīts, ka "kriminālprocess par ieroci, kuru Kiviča meita atrada mammas un viņas mīļotā dzīvoklī, nav atceļams un atteikums, kas sniegts Kivičam, nav pamatots".

Atgādinām, ka jau teju mēnesi vietnē "Instagram" Andris Kivičs publicē īso stāstiņu virkni, kurā skaidro savu viedokli par situāciju, kas saistīta ar bijušo sievu Madaru Kiviču, ar kuru laulībā dzimušas meitas Keitija un Kima.

"Man nav ļauts satikt meitas. Man nav iespēja viņām piezvanīt, jo es esmu bloķēts viņu telefonos. Viņas nedrīkst zvanīt man. Pusi no jūnija mēs nodzīvojām šeit, kur mēs dzīvojam ar Lieni. Viss bija kārtībā. Tagad pēkšņi mamma kaut kādā veidā izskalojusi meitenēm smadzenes un viņas nedrīkst vairs man zvanīt un satikt mani," sacīja Kivičs.

Nesen Madara Kiviča vietnē "Instagram" pārtrauca klusumu un skaidroja situāciju no savas puses.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu