Kā aprēķināt savu laimīgo ciparu?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Numeroloģija ir noderīga zinātne, kas atbild uz daudziem jautājumiem. Kopumā ir deviņi svarīgi cipari, kas nosaka cilvēku un visas pasaules likteni. Viens no tiem nesīs veiksmi tieši tev, vēsta portāls "Dailyhoro.ru".

Lai to izdarītu, jums jāzina tikai savs dzimšanas datums un nedēļas diena, kurā esat dzimis. Pieņemsim, ka dzimšanas datums ir 07.12.1992. Lai uzzinātu, kura nedēļas diena tā bija, varat to uzmeklēt tiešsaistē, atverot kalendāru. 1992. gada 7. decembris - pirmdiena. Šī ir nedēļas pirmā diena, kas nozīmē, ka aprēķinos izmantosim skaitli viens.

Mēs pievienojam dzimšanas datuma ciparus un pievienojam tiem nedēļas dienas kārtas numuru, kurā esat dzimis: 7 + 1 + 2 + 1 + 9 + 9 + 2 + 1 = 32.

3 + 2 = 5.

Tātad, veiksmes cipars cilvēkam, kurš dzimis 1992. gada 7. decembrī, ir pieci. Tomēr ne viss ir tik vienkārši.

Kādi citi cipari nesīs laimi?

Ja ieguvāt, teiksim, pieci, tas nenozīmē, ka tikai šis cipars ir veiksmīgs. Neapšaubāmi, ka aprēķinu laikā iegūtais skaitlis no viens līdz deviņi jums būs visveiksmīgākais, taču neaizmirstiet, ka to var iegūt, savienojot arī citus ciparus.

Piemēram, ja jūsu cipars ir viens, tad tādi skaitļi kā 10, 1000, 100000 un tā tālāk līdz bezgalībai arī nesīs jums veiksmi un laimi, jo, tos sakaitot, jūs vienmēr iegūsit viens. Jā, tie nebūs tik noderīgi un spēcīgi, bet vērtīgi radošajai enerģijai. Piemēram, 55 arī būs veiksmīgs, jo 5 + 5 = 10, bet 1 + 0 = 1.

Ir ļoti labi, ja dzīvē tevi pavada laimīgi skaitļi - ja, piemēram, aprēķinos izrādījās, ka tavs veiksmes cipars ir trīs, ir labi, ka arī mājā, kurā tu dzīvo, parādās skaitlis trīs, 21, 12, 111 utt. Tas pats attiecas uz veiksmes skaitļa klātbūtni bankas kartes, tālruņa, automašīnas numuros.

Mēģiniet izsekot skaitļiem un uzzināt, vai tie jums ir paveicies, tos saskaitot. Ja dzīvē sastopaties ar veiksmes cipariem, tas norāda, ka esat uz pareizā ceļa. Jūs visu darāt pareizi.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu