VIDEO Uz Jelgavas šosejas nāvējoši notriec gājēju. Notikušā apstākļi neskaidri

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Pierīgas likumsargi meklē aculieciniekus negadījumam uz Jelgavas šosejas Pārolaines apkaimē, kur kāds automašīnas "Toyota" vadītājs notrieca brauktuvi šķērsojošu gājēju, kam trieciens izrādījās nāvējošs, vēsta raidījums "Degpunktā".

Pārolainē uz šosejas pagājušajā naktī pulcējās vairākas operatīvo dienestu brigādes. Autoceļa Rīga-Jelgava-Lietuvas robeža 24. kilometrā, virzienā uz Jelgavu, bija notriekts vīrietis, kas guva nāvējošas traumas. Vietējie redzēja mirgojošās bākugunis.

"Es vārtus vēru vaļā un redzēju – viena policijas mašīna, otra policijas mašīna. Tad es tikai pamanīju, ka tur kaut kas ir noticis," stāstīja vietējā iedzīvotāja.

Apkaimes iedzīvotāji nosprieda, ka gājējs, visticamāk, pārvietojies bez atstarotājiem un 20 gadus vecais "Toyota" automašīnas vadītājs cilvēku vienkārši neredzēja.

"Tā vakarā notiek, iet bez atstarotājiem, jābūt nodrošinātam, lai esi redzams," atzina Olaines iedzīvotāja.

Olaines iedzīvotāja pieļauj, ka iedzīvotājam, kurš kaut kur dodas tumsā, ir jābūt izgaismotam.

Policija pagaidām šādu informāciju neapstiprina, bet vietējie saka, ka avārijā bija iesaistīti vairāki transportlīdzekļi. Viena no mašīnām it kā esot ieskrējusi barjerā.

Likumsargi tagad cenšas noskaidrot aptuveni 40 gadus vecā gājēja nāves apstākļus. Zināms, ka vīrietis pāri brauktuvei stūma savu velosipēdu, bet trūkst informācijas par mirušā personas datiem.

"Policija aicina atsaukties aculieciniekus, kuri tobrīd ir braukuši garām un redzējuši negadījuma brīdi, un var sniegt jebkādu izmeklēšanai noderīgu informāciju, zvanot pa tālruņa numuru 110," norādīja Valsts policijas pārstāve Ance Rozīte.

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu